Güzelyurt Sanat Derneği  ve 19. Uluslararası Güzelyurt Kültür Sanat Festivali’ne katılacak ekiplerin temsilcileri, Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu’nu ziyaret etti.

Gençlik Dairesi’nden yapılan açıklamaya göre, ziyarette konuşan Dernek Başkanı Bıçaklı, Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu’na Festivale katkılarından dolayı teşekkür etti ve Gençlik Dairesi Müdürü’nü her zaman yanlarında gördüklerini ve gençlerle her zaman birlik içinde olduğunu söyledi.

Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, katılımcı grupların ülkede güzel günler geçirmelerini diledi.

Gencay Eroğlu, ülkede gerçekleşen kültür sanat festivallerinin önemine dikkat çekerek, kültürün bu sayede genç nesillere aktarıldığını ve yayıldığını vurguladı.

Kültürün  yurt dışından gelen misafir ekipler ve festivale katılan ekipler sayesinde yurt dışına tanıtıldığını ifade eden Eroğlu, gelen konuk ekiplerden ülkelerine döndükleri zaman Kuzey Kıbrıs ile ilgili edindikleri bilgileri paylaşmalarını istedi.

Güzelyurt Sanat Derneği Başkanı Ayhan Bıçaklıyı da kutlayan Eroğlu, festivalin başarıyla tamamlanmasını diledi.