Ankara'daki terör saldırısını protesto eden grup, yolu trafiğe kapatıp AK Parti rozeti takan 2 kişiye saldırınca polis olaylara müdahale etti. Polisle eylemciler arasında kalan hamile kadın ise, "Bebeğim ölecek" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Genç kadın hastaneye kaldırıldı.

Ankara'daki bombalı saldırı, Kocaeli'nde bir grup tarafından protesto edildi. Kocaeli Üniversitesi'nde toplanarak basın açıklaması yapan kalabalık, şehir merkezine yürüyüşe geçti. Şehir merkezinde ise grupta bulunan bazı kişiler, AK Parti rozeti taktıkları için 2 genci darp etti. Daha sonra Alemdar Caddesi'ni trafiğe kapatan gruba çevik kuvvet ekipleri müdahale etti.

POLİS OTOSUNU TEKMELEDİLER

Cadde üzerinden gitmek isteyen bir polis otosu, göstericiler tarafından durdurularak tekmelendi. Bunun üzerine güvenlik güçleri, gruba biber gazı ile müdahale etti. Yolu kapatan 13 kişi ise gözaltına alındı.

ARADA KALAN HAMİLE KADIN FENALAŞTI

Bu sırada eylemcilerle polis arasında arbedenin ortasında kalan hamile bir kadınsa fenalaştı. 33 haftalık hamile olduğu öğrenilen Sedanur M., baygınlık geçirdi. Genç kadının imdadına hemen 112 ekipleri yetişti. Ambulansa alınırken "Bebeğim ölecek mi?" diye soran Sedanur M.'yi yakınları, "Ölmeyecek merak etme" diyerek sakinleştirmeye çalıştı. Genç kadına ambulans içinde müdahale yapıldığı sırada bazı vatandaşlar da ambulansın şoförüne tepki gösterdi. Sürücü, doktorların içeride hamile kadına müdahale ettiğini ifade ederek vatandaşları sakinleştirmeye çalıştı. Olayları gören bazı vatandaşlar ise gözyaşlarına boğuldu.

Hamile kadın polisle eylemciler arasında kaldı

Hamile kadın polisle eylemciler arasında kaldı