Bugün modern tıbbın gelişmesi ile birlikte, artık çocuk sahibi olamayan aileler için bir çok yöntem bulunmaktadır. Bu yöntemlerin başında ise hiç kuşkusuz yöntemi gelmektedir. Çocuk sahibi olmak isteyen aileleri durumlarının elverişli olması ile birlikte, gerekli tetkiklerin yapılması ve böylelikle tüp bebek yöntemine başlanarak, kadınların rahimlerine embriyoların yerleştirilmesi ile birlikte, gebelik mümkün olmaktadır. Aslında tüp bebek ile gebelik, annelerde olan sorunlarda kullanılmaktadır. Çünkü anne rahminin kapalı olması nedeni ile gebelik gerçekleşmemektedir.

Tüp Bebek İçin Embriyo Donasyonu

Ancak annede ve babada yani her ikisinde sorun olması durumunda, geçerli olan yöntem ise embriyo donasyonu ile gebe kalma yöntemidir. Embriyo donasyonu ile gebe kalma şansının %70'leri bulduğu günümüzde, 40 yaş üzeri kadınlar hamile kalabiliyorlar. Çünkü kadınların bu yöntemi tercih etmeleri için 40 yaş üzerinde olmaları tıbbı olarak gerekli olmaktadır. Kesin olarak embriyo donasyonu ile gebe kalmak zorlu bir süreç olmakla birlikte, doğru kliniklerde hamile kalabilir ve çocuk sahibi olabilirsiniz.

Bebekler İçin Cinsiyet Seçimi Yapmak

Bebeklerin cinsiyetlerini bilmenizin imkansız olduğunu düşünüyorsanız eğer, hiç kuşkusuz tüp bebek ile yapabileceğinizi bilmiyorsunuzdur. Şunu belirtelim ki, bu yöntemin yani bebeklerde cinsiyet seçimi için spermlerin doğru seçilmesi gerekmektedir. Gerekli embriyolar ile birlikte, gebelik için seçilen yumurtalıklar ile spermler sayesinde bebeklerin cinsiyet seçimi yapılabilmektedir. Bebeklerin cinsiyet seçiminin serbest olduğu bazı ülkeler bulunmaktadır. Örneğin Avrupa ülkelerinde yasak olan cinsiyet seçimi için, aileler Kıbrıs'ı tercih ederek, burada gebe kalmaktadırlar.

Doğuş İVF Tüp Bebek Kliniği

Kıbrıs'ta bulunan Doğuş İVF sayesinde, artık çok sahibi olabilmeniz mümkün olacağından dolayı, www.cyprusivf.net sitesine girerek tüp bebek kliniği olarak sizlere vermiş oldukları yöntemlerin tamamını inceleyebilirsiniz. Böylelikle sizlerde artık istediğiniz gibi bebek sahibi olmak için artık tüp bebek kliniği ile gerekli tedavileri olabilecek ve uygun şartlar ile hamile kalabileceksiniz. Çocuk özlemi olan aileler için özellikle en iyi çözüm olan klinik sayesinde, sizlerde hamile kalarak bebeğinizi kucağınıza alabileceksiniz.