Başından sonuna kadar, her ayrıntısıyla çok dikkat çekti, çok konuşuldu. Kıbrıs Developments’ın 30’uncu yıl özel projesi Milos Park Homes’un ikinci lansmanı, yine davetlileri büyüledi.

Yatırımın sanatla buluştuğu bu etkinliğin detayları Kıbrıs Genç TV’de, Ekonomi Kıbrıs yayınındaydı. Kıbrıs Developments  Satış ve Pazarlama Direktörü Harper Özbirim, Atıl Ayaz’ın konuğu oldu.

Yorucu ve tempolu bir çalışmanın sonucu olan 16dort16 etkinliği için gelen izlenimleri, tek kelime ile “muhteşem” diyerek yorumladı Harper Özbirim. Hatta yüzlerce davetliden gelen bu olumlu izlenimler sonrası, yeni sürprizler için projelerin gündeme geldiğini söyledi..

Özbirim’e göre bu etkinlik iki farklı açıdan değerlendirilmeli. İlki; toplumun sanata ne kadar önem verdiği ve ihtiyaç duyduğu noktasında.. Sanat galerisine çevrilen konutlar, Özbirim ve çalışma arkadaşlarına yeni bir ilham vermiş. Yakın zamanda özel bir çalışmaya imza atacaklar.

“Milos Park Homes 2016’ya damgasını vurdu”

İkincisi ise yatırım etabı. Milos Park Homes’un fikir aşamasından bu anına kadar yoğun emek harcayan Harper Özbirim; bu projenin sektörün kalite çıtasını çok çok yukarılara çektiğini vurguladı. Milos Park’ın mimarisi, konsepti ve doğasıyla 2016’ya damgasını vurduğunu, daha da adından çok söz ettireceğine dikkat çekti.

Blue Way Group Yönetim Kurulu Başkanı Çağatay Özbirim gibi Harper Özbirim de, bu özel projenin uluslararası yarışmalardan birçok ödül alacağından emin.

“Girneliyiz, Girne’de yatırım yapmaya devam edeceğiz!”

Özbirim, özellikle Milos Park Homes projesi sonrası, Kıbrıs Developments’ın son dönemde birçok müşteriden ve birçok şehirden yatırım için davet almasını da değerlendirdi. Aslında bu süreçten büyük memnuniyet duyduklarını ama yatırımlarına Girne’de devam edeceklerinin altını çizdi. “Girneliyiz, Girne’de yatırım yapmaya devam edeceğiz” dedi..

Gözler yeni projelerde

Şimdi gözler Milos Park Homes projesi ile ezber bozan Kıbrıs Developments’ta. Çünkü kısa sürede projenin ciddi bir oranının satışını tamamlayan firma, yeni yol haritasını çizecek. Harper Özbirim’e göre yeni proje, yine ilklere imza atmalı..

Konsept olarak ise son dönemde hızlanan rezidans değil, Escape Homes ve Milos Park Homes gibi keyifli yaşam merkezleri planlıyorlar..