Nadire Bahadi

Aslen Mağusalı olan bir süreden beridir de Mormenekşe’de yaşayan 81 yaşındaki Vural Çeliker dün akşam saatlerinde Yeniboğaziçi bölgesinde bulunan atıl durumdaki Sea Side isimli otelde ölü bulundu. Polis Çeliker’in ölümü ile ilgili soruşturma başlatırken, 4 çocuk sahibi Çeliker’in canına kıydığından şüpheleniliyor.

Otel müşterileri buldu

Uzun süre Mağusa bölgesinde gazete bayiliği yapan Mormenekşe sakini 81 yaşındaki Vural Çeliker dün saat 17:00 sıralarında Salamis Otel’de konaklayan bazı turistler tarafından yerde yatır vaziyette bulundu. Turistlerin durumu otel çalışanlarına bildirmesi ile olay yerine ambulans ve polis çağırıldı. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı kontrolde Çeliker’in yaşamını yitirdiği anlaşıldı.

Hastanede tedavi görüyordu

Polisin olay yerinde bulunan ER 902 plakalı araçta yaptığı inceleme sonucu 81 yaşındaki Vural Çeliker’e ait olduğu anlaşıldı. Bir süreden beri yaşadığı rahatsızlık sonucu Mağusa Devlet Hastanesi’nde tedavi gören Çeliker’in ailesinden habersiz hastaneden çıkış yaptığı ve ailesinin hastanede Çeliker’i aradığı öğrenildi.

Ölüm sebebi araştırılacak

Vural Çeliker olay yerinde yapılan soruşturmanın tamamlanmasının ardından polise ait cenaze aracı ile Mağusa Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Çeliker’in ölüm sebebi ise bugün yapılacak otopsi ile belirlenecek.