İhtiyaçlara binaen üretilen konteyner modelleri Karmod markası ile sizin beğeninize sunulmaktadır. www.konteyner.com site adresi ile konteyner çeşitleri, ebatları, fiyatları hakkında yeteri kadar bilgiye ulaşabileceksiniz. Nasıl bir yapıya ihtiyacınız var? Belirlediğiniz ihtiyacınız için bu sitede illaki bir model gözünüze çarpacaktır. İnşaat için şantiye mi arıyorsunuz? Portatif bir yemekhane, işçilerin tuvalet ihtiyaçlarını karşılamak için WC konteyner mi? Ya da yatakhane mi? Aradığınız ofis konteyner mi yoksa? Birçok çeşidi ile hizmetinizde olan Karmod sizin için tasarlar ve sizin için üretir.

Türkiye bir şantiye ülkesidir.  Şantiye binası ise inşaat alanları için oldukça önemlidir. İşte size ev denebilecek bir ortam sunan Karmod markalı bu portatif yapılar sayesinde işleriniz oldukça kolaylaşacak, hem zamandan ve hem de finansal açıdan kazanacaksınız. Önemi her geçen gün artan prefabrik hazır yapılar son yıllarda oldukça popüler olmuş, ülkemizde ve dünya genelinde oldukça yaygınlaşan ve önemli bir ihtiyaç haline gelen bu yapılar kısa zamanda insanların ilgisini çekmiştir. Sıcak ve soğuk hava şartlarına uyumlu konteyner modelleri arayan işletme sahipleri için Karmod her türlü hava şartlarına uyumlu konteynerler üretmekte, ürettiği bu ürünler TSE garantili olup ISO 9001 standartlarında kaliteli ürünlerdir.

DAHA EKONOMİK

Karmod’un ürettiği prefabrik hazır yapılar kullanıcılarına birçok avantajlar sunmaktadır. Sizin için bu avantajların ne olduğunu araştırdık ve bakın ne bulduk. Bu konteyner hazır yapıların normal şartlarda yapılan yapılara göre daha ekonomik olduğu, betonarme binalara nazaran prefabrik hazır yapıların küçük bir alan kaplaması, normal binaların sabit, konteyner binaların ise taşınabilir olması ve modüler bir sisteme sahip olmalarından dolayı kurulumlarının basit olması sebebi ile çokça tercih edilmesinde ki en önemli etkenlerdendir. Bu duruma bir örnek vermek gerekirse doğal afet mağduru kişilere verilen bu yapılar kolayca ev ortamına dönüştürülüp, küçük arazilerde bile çok fazla sayıda konuşlandırılabilir. Bütün bu sebeplerden kişi ve kurumların daha çok ilgisini çekmektedir. Konteyner modelleri sağlam ve dayanıklı malzemelerden üretilmekte portatif yapısı sayesinde zamandan ve yerden tasarruf sağlaması ile oldukça etkili bir yapıya sahiptir.

Bu prefabrik hazır konteyner yapılar şantiye ya da inşaatta çalışan kişilerin barınma, yemekhane ve tuvalet ihtiyaçları için de kullanılmaktadır. Ofis ortamına çevrilebilen bu prefabrik hazır konteyner modelleri son yılların oldukça popüler yapılarından biridir.