Duygu Alan

Başkent Lefkoşa’da ve Ercan’da 12-14 Temmuz tarihleri arasında en yüksek hava sıcaklığının 38 derece olması beklenirken diğer ilçelerde hava sıcaklığı 30 ila 37 derece arasında olacak.

Lefkoşa…
Meteoroloji Dairesi’nin hava tahmin raporuna göre, Lefkoşa’da bugün en düşük hava sıcaklığı 22 derece, en yüksek hava sıcaklığı 36 derece olacak. Başkentte yarın en düşük hava sıcaklığının 23, en yüksek hava sıcaklığının 37 derece olması bekleniyor.
Lefkoşa’da salı günü ise hava sıcaklığı en düşük 23, en yüksek 38 derece olacak.

Girne…
Girne’de bugün en düşük hava sıcaklığının 24 derece, en yüksek hava sıcaklığının 30 derece olması bekleniyor.
Meteoroloji Dairesi’nin hava tahmin raporuna göre, Girne’de yarın ve salı günü en düşük hava sıcaklığı 25, en yüksek hava sıcaklığı 31 derece olacak.

Güzelyurt…
Meteoroloji Dairesi’nin hava tahmin raporuna göre, Güzelyurt’ta bugün en düşük hava sıcaklığı 20 derece, en yüksek hava sıcaklığı 34 derece olacak.
Güzelyurt’ta yarın ve salı günü en düşük hava sıcaklığının 21, en yüksek hava sıcaklığının ise 35 derece olması bekleniyor.

Gazimağusa…
Gazimağusa’da bugün en düşük hava sıcaklığının 24 derece, en yüksek hava sıcaklığının 32 derece olması bekleniyor.
Meteoroloji Dairesi’nin hava tahmin raporuna göre, Gazimağusa’da yarın ve salı günü en düşük hava sıcaklığı 25, en yüksek hava sıcaklığı 33 derece olacak.

Yenierenköy…
Meteoroloji Dairesi’nin hava tahmin raporuna göre, Yenierenköy’de bugün en düşük hava sıcaklığı 24 derece, en yüksek hava sıcaklığı 27 derece olacak.
Yenierenköy’de yarın ve salı günü en düşük hava sıcaklığının 25, en yüksek hava sıcaklığının ise 28 derece olması bekleniyor.

Ercan…
Ercan’da bugün en düşük hava sıcaklığının 22 derece, en yüksek hava sıcaklığının 36 derece olması bekleniyor.
Meteoroloji Dairesi’nin hava tahmin raporuna göre, Ercan’da yarın en düşük hava sıcaklığı 23, en yüksek hava sıcaklığı 33 derece olacak. Salı günü ise en düşük hava sıcaklığının 23, en yüksek hava sıcaklığının ise 38 derece olması bekleniyor.