Trafik kazalarının ardı arkası kesilmezken dün sabahın erken saatlerinde ve öğlen saatlerinde Lefkoşa ve Mehmetçik bölgelerinde kaza meydana geldi. Sabah saatlerinde Alayköy çemberinde meydana gelen trafik kazasında bisiklet sürücüsü Hüseyin Sayıl yaralandı. Mehmetçik bölgesinde iki aracın yüz tüze çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı. Her iki kazada yaralananların hayati tehlikeleri olmadığı belirtildi. 

BİSİKLET SÜRÜCÜSÜ YARALANDI 

Alayköy çemberinde meydana gelen trafik kazası şöyle gerçekleşti: saat 06,40 sıralarında Macit Sancar (E-23), HY516 plakalı araçla Alayköy’den dikkatsiz ve kontrolsüzce sağdan gelen araçlara yol vermeden Alayköy çemberine giriş yaptığı sırada çember üzerinde Güzelyurt istikametine bisikletiyle seyreden Hüseyin Sayıl’a çarptı. Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ndeki ilk yardım tedavisinde sol kalçasında kırık ve muhtelif yerlerinde sıyrıklar tespit edilen Sayıl ameliyata alındı. Olay yerinden kaçan Sancar’ın daha sonra polise giderek teslim olduğu belirtildi. Sancar hakkında yasal işlem başlatıldı. 

KAZALAR DUR DURAK BİLMİYOR 

Öte yandan Mehmetçik yakınlarında dün öğlen saatlerinde meydana gelen trafik kazasında iki araç yüz yüze çarpıştı. Kaza 16.15 sıralarında 23 HK 989 plakalı araç ile KH 939 plakalı aracın yüz yüze çarpışması ile meydana geldi. Kaza yerine çok sayıda ambulans gelirken 4 yaralının olduğu ve Gazimağusa Devlet Hastanesi'ne götürüldükleri öğrenildi. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.