Melin Dobran

Girne’nin tanınmış iş adamlarından olan, 56 yaşındaki Mehmet Ali Gezer’in, dün sabah kendine hazırladığı hazin son, başta ailesini olmak üzere tüm sevenlerini şoka uğrattı. 

Gezer’in, Girne’de Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde bulunan “Tutku Reklam ve Tente Sistemleri” isimli işyerinde, dün sabah 10.00 civarında cansız bedeni bulundu. Olayı duyan yakınları, bu acı olaya inanmak istemedi. Girne’de sevilen bir esnaf olan Gezer, yaklaşık 9 yıldan beridir reklam tabelası ve tente işiyle uğraşıyordu.

Kimse anlam veremedi

Aslen Adanalı olan ve Girne’de yaşayan Gezer’in, kendine hazırladığı hazin sona kimse bir anlam veremedi. Evli olan Gezer’in, Güven isminde bir oğlu, Tutku isminde de bir kızı vardı. Diyalog’a konuşan tanıdıkları, “Mehmet abimiz çok temiz bir insandı. Herkesin yardımına koşardı. Neşeli ve şakacı bir insandı. Bildiğimiz kadarıyla herhangi bir problemi de yoktu. Herkes şokta, bu hale nasıl geldi, bunu kendine nasıl yaptı bilmiyoruz. Olayı duyunca çok üzüldük. Anlatılmaz derecede çok iyi bir insandı. Allah rahmet eylesin” diyerek üzüntüsünü dile getirdi.