Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, milletin AK Parti'yi ödüllendirirken diğer tüm siyasi partileri cezalandırdığını ifade ederek, HDP'ye oy veren vatandaşların da yarınları bugünden daha iyi olacağını söyledi.

AK Parti Bursa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İl Danışma Meclisi ve Sandık Kurulları Toplantısı'na katılan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yıl dönümünde de birileri hangi tuzakları kurarsa kursun hangi oyunları oynarsa oynasın. Ama millet ve AK Parti kadroları o tuzakları dün nasıl bozduysa yine bozacaktır. İnanıyorum ki bu birlik ve beraberliğimiz bu kardeşlik ruhu bu vicdani ve gönülden olan bağlılık yarınlarımızı bugünden daha güzel kılacaktır" dedi.

Milletin AK Parti'yi ödüllendirirken diğer tüm siyasi partileri cezalandırdığını ifade eden Müezzinoğlu, "Birileri yarım puanlık bir oy artışını bile bir başarı gibi gösterdi. Ya 11-0 olmuş insan utanır. İnsan sıkılır. 11-0'ın karşısında nasıl durabilirsiniz. HDP'ye oy veren vatandaşlarında yarınları bugünden daha iyi olacak. Bu bizim boynumuzun borcudur. Nasıl bursa da yaptıklarımızı Hakkari'de, Diyarbakır'da yaptıysak bundan sonrada o gayretimiz olacaktır. Ama bir şeyi unutmasınlar Bursa'da dalgalanan Türk bayrağı Hakkari'de de öyle dalgalanacaktır" şeklinde konuştu.

Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala ise, "Milletin geleceğine saldırıların olduğu, tuzakların ve koalisyonların kurulduğu bir dönem yaşadık. Terör koalisyonlarının yapılandığı bir dönemde milletimiz meseleye el koydu ve bize 4 yıllığına görev yapma sorumluğu verdi. Bizim işimiz çok, alacağız yol uzundur. Mazeretimiz olamaz" dedi.

’’HDP’ye oy verenlerin de yarınları iyi olacak’’

’’HDP’ye oy verenlerin de yarınları iyi olacak’’

’’HDP’ye oy verenlerin de yarınları iyi olacak’’