Kuzey Kıbrıs Turkcell’in “Sağlıkla Kazan Promo Kampanyası” yoğun ilgi görürken, sağlıklı bilgilere sahip olan müşteriler arasından her gün 1 kişi 800’lik TL’lik “Hediye Kartı” kazanıyor.

İlk şanslılar Kuzey Kıbrıs Turkcell’e giderek kayıtlarını yaptırdı ve heyecanla Garanti Bankası tarafından yaratılacak 800 TL’lik “Hediye Kartı”nı beklemeye başladı.

Kampanyanın ilk şanslı isimleri Osman Tanyeli, Ayten Giritli, Gülizar Özteknik, Sultan Ilıcan, Hüseyin Dural, Ali Onbaşı ve Murat Ahiskal oldu.

“Her gün yeni sağlıklı bilgiler öğrenirken, heyecanlı bir yarışmaya da ortak oluyoruz. Hediye Kartı kazandığımız için de çok mutluyuz” diyen şanslı isimler, Kuzey Kıbrıs Turkcell’e teşekkür etti.

Her gün çekiliş

23 Kasım Pazartesi günü başlayan Sağlıkla Kazan Promo Kampanyası aboneleri arasında her gün bir çekiliş yapılıyor ve şanslı isim belirleniyor. Kazanan kişi 800 TL’lik hediye kartının sahibi oluyor.

1 kişinin yarışma süresi boyunca 3 kez 800 TL kazanabileceği yarışma yoğun katılımla sürüyor.

Binlerce kişinin katıldığı 20 Şubat 2016 tarihine kadar devam edecek “Sağlıkla Kazan Promo Kampanyası”nda tam 90 gün boyunca her gün bir kişi 800TL’lik hediye kartının sahibi oluyor.

‘Çok bilgilendirici’

İlk haftanın şanslı isimlerinden Osman Tanyeli, 77 yaşında olduğunu ve ilk kez böylesine heyecanlı bir kampanyaya katıldığını söyledi. Ayten Giritli ise “Sağlık bilgileri, çok besleyici yiyeceklerle ilgili bildiğim bilgileri teyit etme, bilmediklerimi de öğrenme şansı sunuyor. Çok zevkli bir kampanya, teşekkürler” diye konuştu.

Bir diğer şanslı isim Gülizar Özteknik, her gün sağlıkla ilgili yeni bilgiler öğrendiğini söylerken, “Kimi zaman yanlış yanıtlar olduğu zaman çok üzülüyorum. Ancak kampanyanın güzel bir yanı, yanlış cevap versek bile doğrusunu belirterek bizi yine bilgilendiriyor” diye düşüncelerini açıkladı.

Bir diğer şanslı isim  Ali Onbaşı, “Turkcell ilk kez bu denli kapsamlı ve genel kültürümüzü geliştirebileceğimiz bir kampanya yaptı, iyi ki bu kampanyaya katıldım, 2 kez daha ödül kazanma şansım var, inşallah kazanırım” diye konuştu.

Murat Ahiskal ise hayatında ilk kez çekilişle bir ödül kazandığını belirterek, Kuzey Kıbrıs Turkcell’e teşekkür etti.

Tüm harcamalarda kullanılabiliyor

“Sağlıkla Kazan Promo Kampanyası”na günlük abone olan faturalı veya faturasız bireysel hat kullanan Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterilerine, iş ortağı aracılığı ile uzman kişiler tarafından hazırlanan sağlıklı yaşama yönelik öneriler her gün mesaj olarak gönderiliyor.

Sağlıkla ilgili soruların da yer aldığı kampanyada her gün çekiliş hakkı kazanan Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler, günlük yapılan çekilişle her gün 800 TL kazanma şansı buluyor.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler, Garanti Bankası tarafından yaratılan 800 TL’lik “Hediye Kartı”nı tek seferde, tek bir yerde veya farklı yer ve harcamalarında dilediğince kullanılabiliyor.

promo-lansman-basin-gorsel-001.jpg

‘ABONE’ yaz 6060’a gönder

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in “Sağlıkla Kazan Promo Kampanyası”ndan ABONE yazarak 6060’a SMS (kısa mesaj) gönderen hem faturalı hem faturasız bireysel hat kullanan müşteriler yararlanabiliyor.

Abonelik ücretinin günlük 3 SMS / 14 kontör olduğunu ve toplamında her gün 0,71 TL şeklinde ücretlendirildiğini açıklayan Kuzey Kıbrıs Turkcell, kampanya kapsamında yarışma soru ve cevapları dahil olmak üzere, müşterilerin gönderip aldığı her mesajın 1 SMS /4,39 kontör, 0,24 TL  olduğunu da belirtti.

Kampanyaya katılan müşterilerin servis aboneliklerini iptal etmek istediklerinde IPTAL yazıp 6060 kısa numarasına mesaj göndermeleri de yeterli oluyor.