Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Mehmet Ali Talat, bu sabah Mehmet Özkardaş başkanlığındaki Kamu-Sen heyetini kabul etti.

CTP Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, 41’inci kuruluş yıldönümünü kutlayan sendika, hemşirelerin çalışma koşullarının iyileştirilmesi için hazırladıkları yasa tasarısı önerisini Talat’a sunarak Meclis’ten geçmesi için destek istedi.

TALAT: “DESTEK VERECEĞİZ”

CTP Genel Başkanı Mehmet Ali Talat, sendikanın kuruluş yıldönümünü kutlayarak,  hemşirelik görevinin büyük özveriler gerektiren riskli bir meslek olduğunu belirtti.

Aile yaşamlarından feragat etmek zorunda kalan hemşirelerin çalışma koşullarının iyileştirilmesinin şart olduğunu belirten Talat, “Hem hükümetteyken öngördüğümüz daha fazla hemşire istihdamı için, hem de tasarının yasalaşması için destek vereceğiz” dedi.

Kamu-Sen’in hemşirelerin hakları için uzun zamandır harcadığı çabayı takdir eden Talat, Dünya Hemşireler Günü nedeniyle tüm hemşirelerin bu özel gününün kutladı.

Yasa tasarısını Talat’a sunan Kamu-Sen Başkanı Mehmet Özkardaş, hemşirelerin sorunlarının çözümü için de Talat’tan destek istedi.