Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler her gün KAZAN yazıp 1515’e ücretsiz SMS (kısa mesaj) göndererek yılbaşı şansına ortak olabiliyor.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in yeni yıl kampanyası, her gün yapılan yeni çekilişlerle, müşterilerine en ileri teknoloji akıllı cihazları kazandırmaya devam ediyor.
15 Aralık’ta başlayan kampanya ile birlikte, noter huzurunda yapılan çekilişler sonucu şanslı isimler iPhone 6, Samsung Galaxy  Note 4, iPad Air 2, Samsung Galaxy Tab S gibi son teknoloji akıllı telefon ya da tabletlere sahip oluyor.

Yeni yıl kampanyasında ilk talihliler hediyelerini aldı, “yeni yıl coşkusunu kendileri için güzel bir sürprizle çok daha erken yaşadıklarını” söyledi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada kazanan isimlerin resmi internet sitesi kktcell.com ve Facebook üzerinden yayınlanmaya devam edeceği bilgisi verilirken, “Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler KAZAN yazıp 1515’e ücretsiz SMS (kısa mesaj) göndererek yılbaşı şansına ortak olabiliyor” dendi.
Yapılan açıklamada aynı zamanda kampanyanın 29 Aralık’a kadar devam edeceği ve son çekilişin30 Aralık tarihinde yapılacağı bilgisi de paylaşıldı.

Noter huzurunda yapılan çekilişlerle hediye kazanan talihliler mutluluklarını ve düşüncelerini şöyle aktardı:

Nahide Altaç

“Kuzey Kıbrıs Turkcell’in yılbaşı kampanyası sonucu iPhone6 cihazı kazandığım için çok heyecanlıyım, kampanyayı çok beğendim ve kazandığım için de mutluyum. Facebook’tan duydum ve hemen SMS atarak çekilişe katıldım. Şans yüzüme güldü.”

Melek Çiğdem Topaloğlu

“Çok mutluyum, kazanacağımı hiç tahmin etmiyordum. Telefonumun camı geçen hafta kırılmıştı. Şansımı denemek istedim ve Samsung Note 4’ün sahibi oldum. Daha önce de bu tür kampanyalara katılmıştım ama ilk defa bir şey kazandım.”

Bahar Akgöz

“Telefonumda kontör sorgulaması yaptığım zaman kampanyadan bilgi sahibi oldum. Daha önce bu tarz bir hediye hiç kazanmamıştım, kampanyayı çok beğendim. Samsung Galaxy Tab S kazandığım için elbette çok mutlu oldum. Böylesi bir hediyeye kim mutlu olmaz ki?”

Kübra Yaygıç

“İlk defa böyle bir kampanyaya katılıp kazandığım için çok mutlu oldum. Yeni yıla iPad Air 2 sahibi olmanın sevinci ile gireceğim. Kampanyayı ablamdan duyup birlikte SMS attık. Kazandığımı duyunca şaşırdım ve çok sevindim. Teşekkürler Kuzey Kıbrıs Turkcell…”