Adana'da bir hırsızın, hırdavatçıdan çaldığı el arabasına, yedek parçacıdan çaldığı madeni yağı yükleyerek götürmesi güvenlik kameralarına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre olay, geçtiğimiz cumartesi günü Yüreğir ilçesi Cumhuriyet Mahallesi 774 sokakta meydana geldi. Görüntülerde, kimliği belirlenemeyen kişinin daha önce çaldığı tahmin edilen madeni yağ ile sokakta bulunan yedek parçacıya geldiği görülüyor. Yedek parçacının önünde bulunan madeni yağı da gözüne kestiren kişi, ilk olarak dinleniyor gibi yaparak etrafı kontrol ediyor. Şahıs, ardından aynı sokakta bulunan hurdacının el arabasını çalarak daha önce getirdiği madeni yağı ve yedek parçacının önünde bulunan madeni yağı el arabasına koyarak hızla olay yerinden uzaklaşıyor.

"ADAM O KADAR RAHAT Kİ KENDİ MALI GİBİ ALIYOR"

Yedek parçacı Ferhat Karabulut, hırsızlığı iki gün sonra fark ettiklerini belirterek, "Bir teneke yağın eksik olduğunun farkına vardık. Satış da yapmadık biliyoruz. Kamera kayıtlarını inceledik ve çalındığını gördük. Kamera kayıtlarını izlediğimizde hırsızın, 1 teneke yağımızı çaldığının farkına vardık. Hırsız bu esnada komşumuzun el arabasını alıyor ve yağı arabaya atıyor. Başka yerden 1 teneke daha çalmış. Kamera kayıtlarında net bir şekilde görünüyor. Biz yağları saydık hırsızlığın olduğunu o şekilde anladık. Dışarıdan biri baksa onun hırsız olduğunu anlayamaz. Ben görmüş olsam şayet ben bile anlayamam. Adam o kadar rahat ki kendi malını alır gibi kaçıyor. Hepimiz dükkanın içindeydik farkına varamadık. El arabasının da farkına varmıyorlar bize gelip sordular. Bizim kamera kayıtlarını inceledik, o zaman farkına vardık. İkisi de aynı anda çalınmış zaten" diye konuştu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Hırsızın arsızı!