UBP-DP Hükümeti’nin bürokrat atamaları ve görevden almalarla ilgili üçlü kararnameleri Resmi Gazete’de yayımlanmaya devam ediliyor.

Buna göre, İçişleri Bakanlığı Muhaceret Dairesi Müdürü Ecevit Aktaş bu görevden alınarak aynı bakanlık bünyesindeki Nüfus Kayıt Dairesi Müdürlüğü’ne, Eğitim Bakanlığı İlköğretim Dairesi Müdürü Salih Canseç bu görevden alınarak Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı Bakanlık Müdürlüğü’ne, Turizm ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Orman Dairesi Müdürü Cemil Karzaoğlu da bu görevden alınarak İçişleri Bakanlığı Sosyal Konut Müdürlüğü’ne atandı. Karzaoğlu’ndan boşalan Orman Dairesi Müdürlüğü’ne ise Altay Fırat getirildi.

Başbakanlık Denetleme Kurulu Üyeliği görevine Emre Hacı; Başbakan Yardımcılığı ve Maliye Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğü’ne Anıl Kaya; Başbakanlık Devlet Planlama Örgütü İzleme ve Koordinasyon Dairesi Başkanı mevkiine Çiğdem Asilkan Kırşan; Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğü’ne Mediha Piro Azer; Ekonomi ve Enerji Bakanlığı Gümrük ve Rüsumat Dairesi Müdürlüğü’ne Mustafa Deveci; aynı bakanlığa bağlı Sanayi Dairesi Müdürlüğü’ne Salih Gökpınar’ın atandığı da resmi gazeteyle duyuruldu.

Ekonomi ve Enerji Bakanlığı’na bağlı Gümrük ve Rüsumat Dairesi Müdürü Mustafa Çobanoğlu, Başbakan Yardımcılığı ve Maliye Bakanlığı Özel Kalem Müdürü Emete Baylan, Başbakanlık Denetleme Kurulu Üyesi Mahmut Denizcioğlu, Turizm ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Şehir Planlama Dairesi Müdürü Ertan Öztek ise görevlerinden alınan bürokratlar arasına katıldı.