Geçirdiği kalp krizi sonucu 77 yaşında hayata gözlerini yuman ünlü iş adamı İbrahim Cevahir, son yolculuğuna uğurlandı.

İbrahim Cevahir için, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başbakanlığı sırasında bir dönem avukatlığını yapan Münci İnci ile birlikte İstanbul Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cuma namazının ardından düzenlenen cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Makedonya Cumhurbaşkanı Corge İvanov, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti Milletvekili adayı Süleyman Soylu, eski Bakan ve milletvekili adayı Binali Yıldırım, eski Bakan Muammer Güler, AK Parti MKYK üyesi eski Bakan Hayati Yazıcı, eski Bakan Egemen Bağış, sanatçı Orhan Gencebay, Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, eski Başbakan Tansu Çiller ve eşi Özer Çiller, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, iş ve siyaset camiasından çok sayıda ünlü isim katıldı.

Cuma namazından sonra her iki isim için de cenaze namazı kılındı. Helallik alınmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan her iki ismin tabutunu da cami çıkışına kadar taşıdı.

İbrahim Cevahir'in cenazesi Yeniköy Mezarlığında, Münci İnci'nin cenazesi ise Zincirlikuyu Mezarlığında toprağa verildi.

İbrahim Cevahir son yolculuğuna uğurlandı

İbrahim Cevahir son yolculuğuna uğurlandı

İbrahim Cevahir son yolculuğuna uğurlandı