Manisa'nın Turgutlu ilçesinde iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2'si çocuk 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Turgutlu Eski İzmir Yolu üzerinde Halil Akkaya (36) yönetimindeki 35 AJ 1553 plakalı araç, karşı istikametten gelen Bülent Çetin (51) yönetimindeki 45 ZC 2776 plakalı araç ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada araçlar hurdaya dönerken, bölgeye çok sayıda 112 ve AKS ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan yaralıları AKS ekipleri çıkarırken bölgeye hazır bulunan sağlık ekipleri yaralılara olay yerinde müdahale etti. Kazada bir araç yol kenarında park halinde bulunan 45 ZB 5437 plakalı TIR'a çarparak durabildi ve TIR'da maddi hasara yol açtı.

Kazada Yusuf Emir Akkaya (2), Mevlüt Taştan(44), Ayşenur Akkaya (34), Huzeyfe Yiğit (7), Halil Akkaya(36) ve Bülent Çetin(51) yaralandı. Kazada yaralanan Mevlüt Taştan'ın ise durumunun ağır olduğu öğrenildi. Yaralılar ambulanslarla Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırılırken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

2'si çocuk 6 kişinin yaralandığı kazada ortalık savaş alanına dönerken, adeta can pazarı yaşandı. Sağlık ekipleri yaralı çocukları kucaklarında ambulanslara taşırken bir çok vatandaşta AKS ve sağlık ekipleri yardım etti. Olayı gören vatandaşlar, "Araçlar büyük bir gürültü ile kafa kafaya çarpıştılar, aralarında çocuklarla birlikte 5 kişinin bulunduğu araç yol kenarındaki TIR'a çarparak durabildi. AKS ve 112'nin zamanında müdahalesi olası bir faciayı önledi" dedi.

İki araç kafa kafaya çarpıştı: 6 yaralı

İki araç kafa kafaya çarpıştı: 6 yaralı