Elazığ'da meydana gelen iki farklı kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 3'ü ağır 7 kişi yaralandı.

İlk kaza, saat 20.00 sıralarında Elazığ-Pertek yolu üzeri Gülmez mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Elazığ istikametinden Pertek istikametine seyir halinde olan Oğuzhan Gündoğdu (22) idaresindeki 23 LU 765 kamyonet ile karşı istikametten gelen Ali Aygün yönetimindeki 23 LC 314 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada, her iki araçta bulunan Oğuzhan Gündoğdu Kerim Gündoğdu, Ali Aygün, Melek Aygün, Ceren Aygün ve Sultan Rengel yaralandı. Araçta sıkışan bazı yaralıları kurtarma ekipleri kurtarırken, olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Ambulansla hastanelere sevk edilen yaralılardan otomobil sürücüsü Ali Aygün ve yanında bulunan Melek Aygün kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti.

İkinci kaza ise saat 21.30 sıralarında Elazığ-Diyarbakır yolu Yedigöze mevkisinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Fikri Tetik idaresindeki 23 DD 750 plakalı otomobil ile Elazığ istikametine seyir halindeyken, kavşakta virajı alamayarak "Dur" tabelasına çarptıktan sonra tarlaya uçtu.

Kazada, araç sürücüsü Fikri Tetik hayatını kaybederken, yanında bulunan Ahmet Tetik, Yavuz Yılmaz ve Emrah Karaca yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yavuz Yılmaz ile Ahmet Tetik'in hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Her iki kaza ile ilgili jandarma ve polis ekipleri soruşturma başlattı.