Hüseyin ÇİÇEK

Erenköy Lisesi’nde dün öğlen saatlerinde yürekleri ağızlara getiren bir kaza yaşanadı. Teneffüs saatinde arkadaşları ile beraber okul binasının 2’nci katındaki balkonda bulunan Orhun Güneş isimli ortaokul öğrencisi, bir anda dengesini kaybederek yere düştü.

Beton zemine düşen Orhun’un yardımına ilk önce öğretmenleri ve okul arkadaşları koştu. Olaydan sonra bilinci açık olan Orhun, “Ellerim çok ağrıyor” diyerek ağlamaya başladı. 

Ellerinin üzerine düşmesi büyük şans

Talihsiz olaydan sonra Orhun Güneş, okul yöneticileri tarafından Yenierenköy Sağlık Ocağı’ndan çağrılan ambulansla Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olayın görgü tanığı öğrenciler, balkonda duran Orhun’un dengesini kaybederek yere düştüğünü söyleyerek, “Orhun arkaşadaşlarıyla balkonda duruyordu. Birden bire yere düştü. Yanına gittiğimizde ellerinin ağrıdığını söyledi. Eğer Orhun balkondan ellerinin üzerine düşmeseydi kafasını betona çarpacaktı. Allah acıdı kendisine. Umarız tez zamanda iyileşir ve aramıza döner” dedi.

Hayati tehlikesi yok 

Gazimağusa Devlet Hastanesi’ndeki yetkililerden iki elinin kırık olduğu öğrenilen Orhun’un başına da 3 dikiş atıldı.  Hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenilen Orhun, Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde müşahade altında tutuluyor.