Polisten verilen bilgiye göre, saat 00.30 sıralarında yaşanan olayda, M.Y.(E-27), aralarında çıkan tartışma neticesinde, tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu bıçakla Cem Ozan Baran'ı sırt ve diz kısmından, Ömer Kan'ı ise el kısmından yaraladı.

Bahse konu şahıs polis tarafından aranıyor.

LEFKOŞA’DA DÜKKAN AÇMA VE HIRSIZLIK

Lefkoşa’da faaliyet gösteren “Lemar Petrol” isimli iş yerinden yazar kasa içerisinde muhafaza edilen 435 TL nakit parayı çaldığı gerekçesiyle A.Ş. (E-17) hakkında yasal işlem başlatıldı.

GİRNE’DE HIRSIZLIK

Öte yandan Girne’de İş Bankası Çarşı Şubesinde, kendi banka hesabına, bir şirket tarafından yanlışlık sonucu havale edilen toplam 9 bin 443 ABD Doları nakit parayı çekerek çaldığı tespit edilen, banka müşterisi I.P.O.(E-32) tutuklandı.

GİRNE LİMANI’NDA GÜMRÜKSÜZ TÜTÜN VE SİGARA BULUNDU: 1 TUTUKLU

Girne Turizm Limanında, gümrük sahası içerinde H.A.(E-42)’ya ait araçta polis tarafından yapılan kontrolde, gümrüğe beyan edilmemiş muhtelif markalarda 984 paket tütün ve 50 karton ise sigara bulundu. Bahse konu şahısı  tutuklayan polis, tütün ve sigaraları da emare olarak aldı.

ONSEKİZ YAŞINDAN KÜÇÜKLERE SİGARA SATMAK…

Hamitköy’de faaliyet gösteren bir iş yerinde, on sekiz yaşından küçük olan 15 yaşındaki erkek bir şahsa sigara satışı yaptığı tespit edilen T.A. (E-41) hakkında yasal işlem başlatıldı.