Melin Dobran - Onur Ulağ

Lefkoşa-Girne anayolunda dün akşam saatlerinde bir anlık dikkatsizlik nedeniyle iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında büyük bir şans eseri can kaybı yaşanmadı.

Kaza, Lavinium Sitesi yakınlarında, Girne'den Lefkoşa'ya doğru seyreden Cafer Uysal (E-34) yönetimindeki JU 478 plakalı aracın dikkatsizce sol şeride geçmesi ve o esnada nomal yolunda seyreden Hazal Habeş (K-26) yönetimindeki LB 447 plakalı araçla çarpışması sonucunda gerçekleşti.

Çarpmanın etkisi ile her iki araç da savrularak yoldan çıkan ve takla atan LB 447 plakalı aracın sürücüsü Hazal Habeş yaralandı. Yaralanan sürücü olay yerine çağırılan sağlık ekipleri tarafından ambulansla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yetkililerden hastanede gerekli tetkikleri yapılan sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yenişehir’de korkutan kaza

Öte yandan Başkent Lefkoşa’ya bağlı Yenişehir bölgesinde dün saat 11.30 civarında meydana gelen kaza ucuz atlatıldı. Şehit Ecvet Yusuf Caddesi’nde, JZ 747 plakalı aracı ile seyreden Gülser Ulucan, bir anlık dikkatsizlik sonucu Ayşe Pehlivan Tüzünkan yönetimindeki, MJ 720 plakalı araca, arkadan çarptı. Kazada herhangi bir yaralanma olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.