İktidar ortağı Dp Ulusal Güçler köy ziyaretlerine start verdi

 

 

İktidar ortağı Demokrat Parti Ulusal Güçler köy ziyaretlerine start verdi.

 

Köy ziyaretleri ve sorunları yerinde tespit etmeyi adet edilen Demokrat Parti Ulusal Güçler muhalefet döneminde olduğu gibi ikitidar dönemiminde de köy ziyaretlerine devam ediyor.

VATANDAŞIN SORUNLARINI DİNLEYEN DP ULUSAL GÜÇLER YETKİLİLERİ, HALKIN TALEPLERİ DOĞRULTUSUNDA VAR OLAN İHTİYAÇLARI GİDERMEYE ÇALIŞIYOR...

Ziyaret edilen köylerde gerek köy kahveleri, gerekse köy spor kulüplerinde samimi bir havada geçen sohbetlerde vatandaşın sorunlarını dinleyen DP Ulusal Güçler yetkilileri, çözüm üretmek adına çeşitli notlarda alarak halkın talepleri doğrultusunda var olan ihtiyaçları gidermeye çalıştıklarını söyledi.

DENKTAŞ:

DP Ulusal Güçler Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, sorunların çözümüne katkı sağlamak adına durmadan çalıştıklarını ifade ederek, hükümetin çalışmalarını anlattı.

Ziyaretlerde oldukça sıcak karşılanan Denktaş, gündemde yer alan ve merak edilen soruları da yanıtladı.

DENKTAŞ ZİYARETLERİNDE, HİBE PROGRAMLARI İLE ESNAF VE HİZMET SEKTÖRÜNE YÖNELİK FAİZ DESTEKLİ PROGRAMLARI ANLATTI...

"Tarım ve kırsal kalkınma", "turizm potansiyelinin geliştirilmesi" ve "rekabet gücünün artırılması" alanlarında geçtiğimiz hafta kamuoyuna duyurulan “Mali Destek Kısmi Hibe Programları” konusunda vatandaşlara ayrıntılı bilgi de veren Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş ayrıca, KOBİ Geliştirme Merkezi’nin yürüttüğü, Türkiye Cumhuriyeti kaynaklı “IV’üncü Esnaf ve Hizmet Sektörüne Yönelik Faiz Destek Programı’nın ayrıntılarını paylaştı.

Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, bu programdan eski işletmelerin yanı sıra yeni açılacak işletmelere de başvurma olanağı sağlandığını, programın ayrıca, üniversite mezunu gençlerin, işletme açabilmesi adına bir başlangıç olarak, teşvik edici olacağını belirtti.

Denktaş, özellikle geçmişte dile getirdiği; “Gençleri iş dileyen değil, iş veren konumuna getireceğiz” söylemlerine atıfta bulundu, bu fırsatın iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Köyün eksiklerinden bahseden köylüler ise Başbakan Yardımdıcı Serdar Denktaş’dan bir takım isteklerde bulundu.

 

HAYVANCILIK VE ÇİFTÇİLİK İLE UĞRAŞAN KÖYLÜLER SÜT BEDELLERİNİN DÜZENLİ ÖDENMESİNİ TALEP ETTİ...

Hayvancılık ve Çiftçilik ile uğraşan köylüler alacakları olan süt bedellerinin düzenli ödenmesi, geri dönüklerin bir an önce düzene girmesi konusunda da Başbakan Yardımcısı Denktaş’ın desteğini talep etti.

 

KÖYLÜLER, HAYVANCI VE ÇİFTÇİYE YÖNELİK HÜKÜMETİN ATTIĞI ADIMLARI OLUMLU BULMAKLA BERABER, ALINAN KARARLARIN İVEDİLİKLE HAYATA GEÇMESİNİ DE TALEP EDİYOR

Özellikle Süt Kurumu’nun ödemelerinin geride kalmasının tüm piyasayı olumsuz yönde etkilediğini dile getiren çiftçi ve hayvancılar, ayrıca geçtiğimiz hafta Bakanlar Kurulu’nun hayvancılar için “0” faizli arpa kredisi sağlanması kararını da olumlu bulduklarını ancak kararın ivedikle hayata geçmesinin hayati önem taşımakta olduğunu söylediler

 

ERKEN BAYRAMLAŞMA...

Ayrıca Kurban Bayramı arifesinde olduklarını hatırlatan Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, ziyaretleri fırsat bilerek DP Ulusal Güçler yetkilileri ile birlikte köy halkının bayramlarını kutladı.