Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO) Yaşam Boyu Eğitim Merkezi tarafından  “İletişim, Beden Dili ve Müşteri İlişkileri” eğitimi düzenlendi.

KTSO’dan yapılan açıklamaya göre, Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen eğitimle, “müşterilerin beklentilerini karşılamaya yönelik kaliteli hizmet anlayışının geliştirilmesi ve etkin bir müşteri iletişimi ile sürekli müşteri sadakati oluşturulmasını sağlayacak davranışların geliştirilmesi” amaçlandı.

Nuran Öze tarafından verilen eğitim sonunda, katılımcılara Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı sertifika verildi.

Eğitime İntergaz, Gürdağ Trd. Ltd, Metropol Süpermarket (Aytaş Pazarlama), Management Centre, Pem Reklam Ltd, Selen Ofset ve Kıbrıs Türk Sanayi Odası kurumlarından ilgili personel ve yetkililer katıldı.
Açıklamada şöyle denildi:

“Eğitimde; gündelik yaşamda ve iş yaşamında iletişimin önemi daha iyi kavranması, empati kurma becerisi geliştirilerek sorun çözme kabiliyetinin arttırılması, sözlü iletişimin yanı sıra sözsüz iletişim anlamlandırılması, çalışanların müşterilerin ve iletişim içinde olunan kimselere doğru mesajlar göndermesi ve onların ne demek istediklerinin daha rahat anlaşılabilmesi, sorunlu müşterileri anlamak ve sorunlarla daha kolay başa çıkma yollarının kavranması, firmanın karşılaşabileceği olası problemlerin öngörülebilmesi ve problemlerin ortaya çıkmasının engellenmesi, müşterilerin yaşadığı veya firmanın yüzleştiği sorunlar/problemlerin incelenerek çözümü için stratejiler geliştirilmesi hakkında  bilgiler sunuldu. Bu bilgilerin, eğitim süresince üzerinde çalışılacak uygulamalı örnekler ve grup çalışmaları ile somutlaştırılarak daha iyi anlaşılması sağlandı.”