Deniz Plaza’nın katkılarıyla düzenlenen Orak Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi (OKSEM) 5. İlkokullar Arası Şiir Okuma Yarışması’nın birincisi Çamlıbel Aysun İlkokulu öğrencisi Mine Ekinli oldu.

Deniz Plaza’dan yapılan açıklamaya göre, juri üyeliklerini Ayşe Tural (Şair, Yazar); Derman Atik (Tiyatro Sanatçısı); Fatoş Avcısoyu Ruso (Şair, Öğretmen); Hamide Dağkıranlar Börtlüce (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) ve Sevtap Soyel’in (Emekli Edebiyat Öğretmeni) yaptığı  yarışmanın sunuculuğunu ise Aycan Özbilekler üstlendi.

13 ilkokulun kayıt yaptığı, ancak 12 ilkokulun yarıştığı OKSEM 5. İlkokullararası Şiir Okuma Yarışması Anafartalar Lisesi’nde bugün gerçekleşti.

Yarışması’nın birincisi “Ben Bir Çocuğum” adlı şiiri ile Çamlıbel Aysun İlkokulu öğrencisi Mine Ekinli olurken; ikinciliği “Küçük Serçe” adlı şiiri ile Çatalköy İlkokulu öğrencisi Dilay Yurdadöner elde etti. Yarışın üçüncüsü ise, “Ben Bir Çocuğum” adlı şiir ile The Amerikan Elementary School öğrencisi Nihal Sarı oldu.

Juri Özel Ödülü ise, yarışmada “Adım Kıbrıs” adlı şiiri seslendiren Şht. Hasan Cafer İlkokulu öğrencisi Eda Nur Gül’e verildi.

Yarışmanın birincisi Mine Ekinli’ye ödülünü OKSEM Başkanı Ahmet Özçaylı verdi.