Patlamanın hemen yakınlarındaki spor tesislerinde yer alan maçları izlemek için bulunduğu otelden yola çıkan İneci, hem ilk hem de ikinci patlamada olay yerinde bulunuyordu.

İlk patlamanın ikinci patlamaya oranla çok daha şiddetli olduğunu söyleyen İnceci, “Önce ne olduğunu anlamadım, sonra büyük bir şok yaşadım” dedi.

Patlama ile birlikte insanların sağa sola kaçıştığını, ikinci patlama ile şokun daha da büyüdüğünü söyleyen İnceci yaşadıklarını şöyle anlattı:

“Patlamanın olduğu tarafa yöneldim. Her taraf kan gölü. Genç insanlar yerde yatıyor. Büyük bir şok yaşadım. Yardım etmeye çalıştım ama, yapabileceğim çok şey yoktu.

Kısa sürede ambulanslar olay yerine geldi. Açıkçası felaketin boyutunun bu kadar büyük olması gördüğüm manzaradan sonra beni şaşırtmadı. Yüzlerce insanın üzerinde kan aktığını gördüm. Kimisinin yerden kalkmasına, kimisinin ambulanslara taşınmasına yardımcı olmaya çalıştım. Gerçekten çok kötü görüntüler vardı. Allah ölenlere rahmet eylesin, kalanlara ve yakınlarına sabır versin. Umarım Türkiye’miz bir daha böyle şeyler yaşamaz. Barış ve kardeşlik içerisinde yaşamayı öğrenir.”