Milli Eğitim Bakanlığı ve Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası (KTEZO) işbirliğinde oluşturulan Çıraklık ve Yetişkin Eğitim Merkezi; “insana özen, hayata tutun” sloganıyla başlattığı sosyal sorumluluk projesi kapsamında Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Çocuk Onkoloji Servisi’ni ziyaret etti.

Oda’dan yapılan açıklamaya göre,  Onkoloji Servisinde tedavi gören çocuklara tedavileri sürecine destek olma amacıyla yapılan ziyarete, merkez müdür, öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Ziyarette, Çıraklık ve Yetişkin Eğitim Merkezi Aşçılık ve Pastacılık bölümü öğrencileri çocuklara kendi yaptıkları yemek ve tatlılardan oluşan yiyecekler ikram etti.

Çıraklık ve Yetişkin Eğitim Merkezi Müdürü Özgür Çakmak, “İnsana özen, hayata tutun” sloganıyla başlattıkları sosyal sorumluluk projesinin süreceğini belirterek, farklı meslek dallarında eğitim gören çırak öğrencilerinin yakında kendi meslek dallarındaki bilgi ve beceriler doğrultusunda toplumsal fayda sağlayan organizasyonlar düzenleyeceğini kaydetti.

 

1459346358.jpg

1459346359.jpg