İnternete erişim sağlanmasının yoğun olduğu ülkemizde birçok kişi günlük, haftalık veya aylık olarak yapmış oldukları birçok yorucu aktiviteleri saatlerce uğraşmak yerine bu teknoloji nimetleri sayesinde birkaç dakika ayırarak kısa sürede tamamlamaktadır. Buna en büyük örnekler ise günümüzde alışveriş siteleri olarak gösterilebilir. Bir ayakkabıya ihtiyacınız olduğunu varsayalım, saatlerce hep aynı ürünleri satan mağazaları dolaşarak ayakkabı alacağım diye ayaklarınızın ağrısından şikayet etme derdine karşın bilgisayar’dan veya akıllı telefonlardan birçok alışveriş sitesine erişim sağlayarak binlerce ayakkabı modelinden dilediğinizi seçerek uygun fiyatlara sahip olabilmektesiniz. Bu durum aynı zaman’da diğer internet sitelerinde de kendini göstermekte. Özellikle’de her hafta sinemalara giderek para harcamak yerine artık internetten bedava film izleme sitelerine erişim sağlayarak hiçbir ücret ödemeden yüksek çözünürlükte filmler izleyebilirsiniz.       

TÜM FİLMLERİ ÜCRETSİZ İZLEYEBİLİR MİYİM?

                Dilediğiniz filmi, dilediğiniz saatlerde ve dilediğiniz kalitede ücretsiz bir şekilde izleyebilirsiniz. Birbirinden farklı film kategorilerine sahip film izleme sitelerinde bulunan yerli ve yabancı filmleri izleyebileceğiniz gibi, aynı zaman’da belgesel, çizgi film ve animasyon filmlerini de ücretsiz bir şekilde izleme imkânına sahipsiniz. Bu hizmeti doyasıya yaşamak için Google veya diğer arama motorlarından film izle yazarak karşınıza çıkacak olan tüm film sitelerinden istediğiniz kategoriye ait filmi evinizde konforlu ve rahat bir şekilde izleyebilirsiniz.

                Günümüzde bu bilinçle hareket eden birçok insan sinemalarda kalabalık bir kitle ile sakin izlenilmesi gerekilen bir filmi kalabalıktan çıkan sesten ötürü izleyememektedir. Özellikle’de öksürme dalgalanması da her ne kadar komik bir durum olsa da filmi izlememize engel olacak etkenlerden biridir. Bundan dolayıdır ki, insanlar evlerinde koltuğuna yayılarak rahat bir şekilde pijamalarıyla uzanıp bedava film izlemenin keyfini çıkarmaktadır.

FİLM İZLEME SİTELERİNİ SEÇERKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

                İnsanlar internetten bir şeyler okurken veya film izlerken saçma sapan reklamların sağdan soldan fırlamasına oldukça sinir olmaktadır. Bu durum bir takım internet sitelerinde var olduğu gibi film izleme sitelerinde de oldukça seyir gösteren bir durumdur. Öncelikle donmadan ve reklamsız bir şekilde film izlemek istiyorsanız bu tür siteler yerine kullanışlı bir ara yüze ve tıkladığınız gibi direk filmin konusuna gideceğiniz kaliteli bir web sitesini bulmanızdır. Akabinde bilgisayar’dan değil de akıllı telefonlardan film izlemek istiyorsanız Responsive adı verilen ekran çözünürlüklerine uyumlu web sitelerini tercih ederek kalabalık bir siteden çok daha nazik ve sade bir siteye sürekli takılabilirsiniz.

                Sürekli güncel filmleri yayınlayan siteleri takip edin, hangisi daha iyi ve daha kaliteli çözünürlük imkânları tanıyor ise bu sitelere takılmak en mantıklısı olacaktır. Şuan internette var olan www.filmizle1080p.org adlı web sitesinden vizyona giren tüm filmleri 720p ve 1080p film izleme ayrıcalıkları ile siteye erişim sağlayarak kaliteli film izlemenin keyfini sürebilirsiniz.