Nadire Bahadi

Gazimağusa’da İlker Özisfendiyar’a ait araç yıkama yeri önceki gece henüz tespit edilemeyen şahıs veya şahıslar tarafından yanıcı madde dökülerek ateşe verildi. İş yerinin ofis bölümünde çıkan yangın sonucu ofis malzemeleri ile bazı eşyalar zarar gördü. Kundaklama ile ilgili soruşturma başlatan polis, iş yerini yakmadan önce güvenlik kamerası kayıt cihazını çalarak olay yerinden kaçan şahıs veya şahısların peşinde.

Ofise yanıcı madde döküldü

Polisten edinilen bilgiye göre olay 15- 16 Şubat 2016 tarihlerinde saat 23:00 ile 08:30 saatleri arasında gerçekleşti. Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde bulunan Elite apartmanın bodrum katında faaliyet gösteren İlker Özisfendiyar’a ait Öz-Car Wash isimli iş yerinin, ofis bölümünde bulunan kapalı ancak kilitsiz havalandırma penceresini açan meçhul şahısların, önce içeride bulunan güvenlik kamerası kayıt cihazını alıp sirkat ettiği, daha sonra ise içeriye yanıcı madde döküldükten sonra ateşe verilip yakıldığı öğrenildi.

Polis soruşturma başlattı

Yangını haber alan itfaiye ekipleri olay yerine giderek alevlere kısa sürede müdahale etti. Çıkan yangın sonucu ofis içerisinde bulunan ofis malzemeleri ile bazı eşyalar zarar gördü. Polis iş yerinin kundaklanması ile ilgili soruşturma başlattı. Yangın sonrasında etraftan çok sayıda kanıt toplanırken, içinde yanıcı madde artığı bulunan pet şişe iş yeri yakınlarında bulunup emare alındı. Olay ile ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, işyerine ait güvenlik kamerası kayıt cihazını sökerek delilleri yok etmeye çalışan şahıs veya şahısları arıyor.