Hatay'ın Antakya ilçesinde inşaat işçilerini taşıyan kamyonetin takla atması sonucu meydana gelen kazada 6 işçi hayatını kaybetti, 25 işçi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Antakya Reyhanlı yolu Narlıca Mahallesi mevkiinde inşaat işçilerini taşıyan 31 AVK 53 kamyonet, üst geçit kavşağına girerken takla attı. Tarlaya uçan kamyonetin kasasından savrulan işçilerin bir kısmı da takla atan kamyonetin altında kaldı. Kazada 6 işçi hayatını kaybetti, 25 işçi yaralandı.

Çevredeki vatandaşlar kamyoneti kaldırarak altında bulunan yaralılara ilk müdahaleyi yapmaya çalışırken, karayolunda tam bir can pazarı yaşandı.Kısa sürede kaza yerine gelen 112 ekipleri merkezden destek istedi. Bölgeye çevrede bulunan özel hastanelerin ambulansları da kaza yerine geldi.Aralarında Suriyeli işçilerin de bulunduğu yaralılar ambulanslarla ve özel çevre hastanelere kaldırıldı.

Öte yandan kazayı bazı vatandaşların üst geçidin korkuluklarından izledikleri görülürken, çevreden gelen vatandaşlar ve yoldan geçen araçların trafiği aksatmasından dolayı ambulanslar da zaman zaman yol almakta zorlandılar.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.