Gaziantep'te Monster Riders Motosiklet Kulübü, IŞİD ve PKK terör örgütünü protesto etti.

Gaziantep Üniversitesi önünde bir araya gelen Monster Riders Motosiklet Kulübü üyeleri motorlarını sıraya dizdi. Grup, burada bir basın açıklaması yaptıktan sonra, Türk bayraklarının asılı olduğu motosikletleriyle kısa bir şehir turu atıp, terör saldırılarını sloganla protesto etti. Grup adına basın açıklamasını okuyan Serhat Akçakıl, acılarının büyük olduğunu belirtti.

Akçakıl, "İçimiz yanıyor, yüreğimize düşen ateşin haddi hesabı yok" diyerek üzüntülerini dile getirdi. Akçakıl, "Gencecik bir canı, bir Mehmetçik'i daha toprağa verdiklerini söyleyerek, "İçimiz sızlıyor yüreğimiz yanıyor" dedi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Başta şehidimiz Jandarma Astsubay Mehmet Yalçın Nane'nin ailesine başsağlığı diliyor acılarını canı yürekten yaşıyor ve paylaşıyoruz. Canım ülkeme vatanıma hizmet etmiş ve vatan uğruna "şehitlik" şehadetine ermiş tüm şehitlerimize rahmet ve ailelerine de sabır diliyoruz." Bu tarih itibariyle bir daha bu acıyı yaşamak istemediklerini belirten Akçakıl, dökülen kanların, yıkılan yuvaların, yetim kalmış çocukların olmadığı, birlikte barış ve huzur içinde yaşanan bir Türkiye istediklerini vurguladı. Akçakıl, şu hatırlatmaları yaparak sözlerini şöyle tamamladı: "Şunu unutmayalım ki Türk'ü Kürt'ü yok. Fark ettiyseniz yakılan ağıtlar Türkçe ve Kürtçe. Genç yaşta hayatını kaybeden canlar bizim canlarımız."

Açıklamanın ardından motorlu grup, şehit yakınlarının bulunduğu eve başsağlığı için yola çıktılar.