İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi. 5 Ağustos 2015 Çarşamba günü, saat 16:00’da gerçekleşen nezaket ziyaretinde turizm, eğitim ve işbirlikleri üzerine bilgi alışverişi yapıldı.

Söz konusu ziyarette İskele Belediye Başkanı Sadıkoğlu, turizm ve bölgenin gelişimi hakkında bilgiler verererek İskele bölgesinde gerçekleştirmeği planladığı çalışmalar hakkında Prof. Dr. Osam’a bilgiler verdi.  Sadıkoğlu, DAÜ deniz kaplumbağalarını yaşatma projesi gönüllüleri ile İskele sahil şeridinin temizlenmesi projesinde birlikte çalıştıklarını dile getirerek söz konusu işbirliğinden duyduğu memnuniyeti aktardı. Sadıkoğlu ayrıca DAÜ ile sürdürülebilir balıkçılık ve yapay resifler projesini birlikte yürüttüklerini de bildirdi.

DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Osam ise her türlü işbirliğine hazır olduklarını ve bunu gerçekleştirmekten ötürü mutluluk duyacaklarını dile getirdi. DAÜ ve İskele Belediyesi’nin güzel işbirlikleri kuracağını belirten Prof. Dr. Osam, gerçekleşen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

Söz konusu ziyarete DAÜ Akademik İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Sözen, Öğrenci İşlerinden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hıfsiye Pulhan, Eğitim Fakültesi Ortaöğretim Alanlar Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hamit Caner,  Rektörlük Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Arif Akkeleş ile DAÜ Halkla İlişkiler ve Basın Müdürü Murat Aktuğralı da hazır bulundu.