İskele Belediyesi, daha temiz bir kent için, İskele ve köylerindeki temizlik çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

İskele Belediyesi’nin yürüttüğü temizlik çalışmalarında; 1 greyder, 2 dozer, 2 kamyon, 2 vinçli kamyon, 12 ot biçme makinesi, 3 üfleme makinesi ve 2 yol süpürme aracı kullanılıyor.  İskele Belediyesi’ne bağlı su depolarının çevresinde ve Boş arazilerdeki kurumuş ot ile molozların temizliğiyle başlanılan çalışmalar, kapsamı genişletilecek devam edecek. Vatandaşın şikayet ve önerilerine de açık şekilde yürütülen temizlik çalışması hakkında bilgi almak isteyenler;  Pazartesi – Cuma 08.00-15.30, Perşembe günleri ise 08.00 – 18.00 saatleri arasında 0533 826 84 63 numaralı telefona ulaşabilirler.

İskele Belediyesi’ne bağlı temizlik birimi ekipleri tarafından hız kesmeden devam eden temizlik çalışmaları İskele ve köylerini yani 240 km2’ lik alanı kapsıyor. Kent merkezinde devam eden temizlik çalışmasının en kısa sürede köylere de ulaşması bekleniyor.

Sadıkoğlu: “İnsan ve çevre sağlığı bizim için önemli”

Konuyla ilgili konuşan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, sıcak havalarla birlikte ilaçlama ve temizlik çalışmalarına hız verdiklerini söyledi, insan sağlığı ve çevre sağlığı açısından yapılan çalışmalara önem verdiklerine dikkat çekti. Bu arada İskele Belediyesi bünyesinde bulunan tüm su depolarının çevresinde ve piknik alanında da temizlik çalışmaları devam ediyor. 

img_0071.jpg

img_9951.jpg