Bu kapsamda, İskele Belediyesi bünyesindeki engelli minibüsünün de ilk seferini yapacağı kaydedildi.

Belediyeden verilen bilgiye göre, 2 minibüs, 3 farklı güzergâhtan kalkarak İskele Ecevit Meydanı’na kurulan Cuma Pazarı’na gitmek isteyen ancak vasıta sorunu yaşayan vatandaşlara hizmet verecek. Pazara götürülen vatandaşlar, 2 saat sonra köylerine bırakılacak.

Vatandaşlar her cuma ücretsiz servis hizmetinden yararlanabilecek.

Buna göre, her cuma düzenlenecek servislerin güzergâhları ve saatleri şöyle:

“1.Güzergâh; saat 09.00’da Sınırüstü otobüs duraklarından kalkacak olan 1. servis, sırasıyla Aygün, Kuzucuk, Ötüken’e uğrayacak, aynı saatte Boğaziçi Köyü’nden kalkacak 2. Servis de Altınova ve Ağıllar Köylerine uğrayacak.  Buradan alınarak Cuma Pazarı’na götürülecek vatandaşlar 2 saat sonra da yani 11.00’da Cuma Pazarı’ndan alınarak yeniden köylerine bırakılacak.

2. Güzergâh; saat 10.15’te Topçuköy otobüs duraklarından kalkacak olan 1.servis Ardahan’a uğrayacak, aynı saatte Kalecik’ten kalkacak 2. servis de, Boğaz, Boğaztepe,  Dokuzevler ve Bahçeler’e uğrayacak. Buradan alınarak Cuma Pazarı’na götürülecek vatandaşlar 2 saat sonra da yani 12.15’te Cuma pazarından alınarak yeniden köylerine bırakılacak.

3. Güzergâh; Saat 14.00’da Kurtuluş Köyü otobüs durağından kalkacak olan son servis ise Ergazi, Turnalar ve Yarköy’e uğrayacak. Buradan alınarak Cuma Pazarı’na götürülecek vatandaşlar 2 saat sonra da yani 16.00’da Cuma Pazarı’ndan alınarak yeniden köylerine bırakılacak.”