48. Geleneksel İskele Festivali yarın başlıyor.

İskele Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, 10 gün sürecek festivalde; çeşitli etkinlikler yanında yarışmalar yapılacak.

Festivalde, 33.yılın genç kızı ve genç erkeği yarışması, 21. Uluslararası İskele Belediyesi Halk Dansları Festivali, KKTC Turing Otomobil Kurumu tarafından düzenlenecek otomobil rallisi, Benon Dervişler Bisiklet yarışı, Larnakalılar Gecesi, Karadenizliler Gecesi, Çocuk Şöleni, Tavla, Tenis Darts ve Satranç Turnuvası, Basketbol Şöleni, Zıpkınla ve Oltayla Balık Avlama Yarışması, Trap-Skeet Yarışması, En güzel bahçe yarışması, Yemek Yarışması, Yağlı direkten bayrak kapma yarışması yer alacak.

AÇILIŞ KONSERİ AHMET ÖZHAN’DAN…

1-10 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek İskele Festivali’nin açılış konserini tasavvuf müziği sanatçısı Ahmet Özhan verecek.

Açılışın Kadir Gecesi’ne gelmesi vesilesiyle sahneye çıkacak olan Özhan, birbirinden özel şarkılarını müzikseverlerle paylaşacak.

10 Temmuz’a kadar devam edecek olan festivalde, 2 Temmuz Cumartesi günü akşam saat 21.30’da Buray, 4 Temmuz Pazartesi günü saat 21.00’da Resul Dindar, 10 Temmuz Pazar akşamı saat 21.00’da Fatih Ertür, saat 22.30’da ise final konseri ile Güliz Ayla sahne alacak.