Olumsuz hava muhalefetinden ötürü ertelenen İskele Belediyesi Piknik Alanı'nın açılışı, 12 Mart Cumartesi saat 12.00’de gerçekleştiriliyor.

İskele Belediyesi açıklamasına göre, pazar günü gerçekleşecek Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı’na (YGS) girecek öğrenciler ve "heyecana ortak olacak veliler" de düşünülerek açılış cumartesi gününe alındı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, protokolün katılımıyla gerçekleşecek Piknik Alanı açılışında,  Çağdaş Aydaş, Soyhan Bilgeer, Ziya Başkal ve Engin Talay konser verecek.

İskele sınırları içeresinde yer alan ve 2015 Haziran ayında Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı’nca İskele Belediyesi’nin kullanımına verilen piknik alanını özelde İskele genelde ise tüm Kıbrıs Türk halkının yanı sıra KKTC’ye tatil için gelen misafirler de ücretsiz kullanabilecek.

Vatandaşların ücret ödemeden, piknik yapıp denize rahatça girebilecekleri, her türlü hijyen ortamının sağlanacağı bir alan olarak tasarlanan piknik alanında açılışın ardından da ağaçlandırma çalışması yapılacak.