İskele Belediyesi’nin kardeş belediyelerinden olan Beykoz Belediyesi ile İskele’de buluştu.

İskele Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı Mahmut Gülbasar, beraberindeki teknik ekip ile birlikte İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Başkan Sadıkoğlu’nun eşi Ayşe Sadıkoğlu ile İskele Belediyesi Kültür Sanat Festivali Genel Koordinatörü, CIOFF Kuzey Kıbrıs Başkanı, Özlem Kadirağa hazır bulundu. Belediyeden yapılan açıklama şöyle:

İSKELE BELEDİYESİ VE BEYKOZ BELEDİYESİ’NDEN 2 ORTAK PROJE

“Ziyarette, İskele Belediyesi ve Beykoz Belediyesi işbirliğinde İskele Boğaz’a bağlı Güzelyalı Mahallesi’ne yapılacak çok amaçlı park ile Boğaztepe’ye yapılacak Seyir Tepe hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

KARDEŞ BELEDİYELERDEN ORTAK PROJE İLK DURAK GÜZELYALI MAHALLESİ

Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Gülbasar ve beraberindeki Park Bahçe Müdürü Nurhan Gökkaya ile Teknik Personel Melike Molla’ya İskele İlçesi gezdirildi. Gezi sırasında İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na da İskele Belediyesi Proje Yönetim Birimden Tahir Kaya ile Birkan Bedensel eşlik etti. Heyet ilk olarak çok amaçlı parkın yapılacağı Boğaz’a bağlı Güzelyalı Mahallesi’nde incelemelerde bulundu, parkın yapılacağı alanda her iki belediyenin teknik ekipleri, fikir alış verişinde bulundu. İskele Belediyesi ile Beykoz Belediyesi’nin birlikte yapacağı park hakkında mahalle sakinlerinden de görüş alındı.

1460538179.jpg

İSKELE “SEYİR TEPE”DEN İZLENECEK

İskele Belediyesi ile Beykoz Belediyesi ekiplerinin ikinci durağı ise Boğaztepe için düşünülen “Seyir Tepe”nin yapılacağı alan oldu. Kardeş Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Gülbasar ve beraberindekiler, sahili ve denizi en güzel şekilde gören ve seyir tepe yapılması düşünülen alana hayran kaldı.

SADIKOĞLU, BEYKOZ BELEDİYESİ’NE İSKELE’Yİ TANITTI

Başkan Hasan Sadıkoğlu’nu makamında ziyaret eden Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı Mahmut Gülbasar, İskele hakkındaki izlenimlerini paylaştı. Doğal yapısı ve sahili ile göz dolduran İskele’ye hayran kaldıklarını söyleyen Gülbasar, kardeş İskele Belediyesi ile güzel işler yapacaklarına olan inancını dile getirdi.

Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı ve heyeti, İskele’deki temaslarının ardından KKTC’den ayrıldı.”