İskele ve belde halkı 2015’e Türkiye’nin sevilen grubu KOLPA’nın müzikleri eşliğinde merhaba dedi. Halk, ilk önce İskele’nin sevilen sanatçısı ve ayni zamanda İskele Belediye meclis üyesi olan Kubilay Aşık’ın seslendirdiği eşsiz müzikleriyle coştu.

Karadenizli sanatçı Ergin Talay’ın eşsiz yorumuyla seslendirdiği şarkıların ardından çocuklar için düzenlenen sihirbazlık numaraları, fire storm, tahta bacak adam, palyaçolar ve çeşitli eğlenceler sayesinde İskele ve belde halkı güzel bir yılbaşı geçirdi.

İskele ve belde halkı 2015’e saniyeler kala sahneye çıkan KOLPA grubuyla 2015’e merhaba dedi. KOLPA grubunun seslendirdiği şarkılarla coşan halk söylenen şarkılara eşlik etti.

KOLPA grubu adına konuşma yapan Barış Yurtçu, 2015 yılına İskele ve bölge halkı ile girmekten mutluluk duyduğunu, İskele’de kendilerini ağırlayan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ve tüm ekibine teşekkür etti.

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu yaptığı konuşmada şunları söyledi;

‘’2014 Yılını geride bıraktık. 2015 yılı tüm halkımız için sağlıklı ve huzurlu bir yıl olmasını diliyorum. Bu yılbaşı etkinliğimizin şölen havasında geçmesinde emek veren meclis üyelerime ve personelime gönülden tebrik ederim. Şölenimizde önceliğimiz hep çocuklarındır.’’

Sadıkoğlu, birçok hediyenin çocuklara dağıtıldığını ve etkinlik öncesinde halka dağıtılan biletlerle de zengin birçok hediyenin noter tarafından halk huzurunda yapılan çekilişte ailelere ve çocuklarına kazandırıldığını ifade etti.

Sadıkoğlu, yılbaşı şöleni etkinliği çerçevesinde sahne alan KOLPA grubuna eşsiz müziklerini İskele ve belde halkıyla paylaşarak eğlenceye renk katmalarında dolayı teşekkür etti.

img_6221.jpg

img_6272.jpg

img_6292.jpg

img_6387.jpg

img_6493.jpg

img_6535.jpg

img_6690.jpg