İskele’de, Gray Lines’e ait ikametgahın mutfak kapısının dün akşam M.Y. (E-39) tarafından açılarak içeriye girildiği ve içerisinden beş adet bıçak ve tahta altlığı çaldığı tespit edildi.

Mesele ile ilgili olarak yürütülen ileri soruşturmada, M.Y’nin, aynı gün Hakkı Önen’e ait ikametgahın mutfak kapısını açmaya çalıştığı sırada alarm sisteminin çalması, İldeniz Özverir’e ait ikametgahın mutfak kapısını açmaya çalıştığı sırada ise ev sahibi tarafından fark edilmesi üzerine her iki olay yerinden ikametgahlara giriş yapmadan olay yerinden ayrıldı.

M.Y, tespit edilerek tutuklandı, soruşturma devam ediyor.     

MÜŞTERİDEN TAHSİL ETTİĞİ PARALARI ÇALDI!

Lefkoşa’da faaliyet gösteren “SFC Fried Chinken” isimli iş yerinde çalışan E.Y. (E-26), iki günlük maaşını almadığı gerekçesi ile müşterilerden tahsil etmiş olduğu toplam 143 TL nakit parayı iş yerine teslim etmeyerek çaldı.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, olayın 28 Ekim tarihinde gerçekleştiği, adı edilen kişinin tutuklandığı, soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.

GÜMRÜK VERGİSİ ÖDENMEMİŞ 48 KARTON SİGARA TESPİT EDİLDİ 

Lefkoşa’da dün polis tarafından park halinde bulunan bir tır araçta yapılan aramada, gümrük vergisi ödenmemiş muhtelif markalarda toplam 48 karton sigara tespit edildi.

Açıklamada, mesele ile ilgili olarak araç sürücüsü U.G. (E-29) ve araçta yolcu olarak bulunan H.İ.’nin (K-36)  tutuklandığı, soruşturmanın da devam ettiği kaydedildi.