İskele Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, şampiyona, saat 10.00’da sporcuların tartılması ile start alacak. Sporcular saat 14.30’da ise podyuma çıkacak.

Şampiyonada Vücut Geliştirme, Klasik Vücut Geliştirme, Atletik Fizik, Kadınlar Bikini, Fitness, Muscle Model ve Erkekler Fitness Model gibi kategorilerde yapılacak olan şampiyonada ayrıca çeşitli branşlarda fitness aktiviteleri ile Çocuk Fitness Milli Takım sporcuları da gösteri sunacak.

SADIKOĞLU: “KÖTÜ ALIŞKANLIKLARIN ÖNÜNE GEÇMENİN EN ÖNEMLİ YOLU SPOR”

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, bu tür etkinliklere ev sahipliği yapıyor olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Spora ve sporcuya önem verdiklerini söyleyen Sadıkoğlu, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmanın en önemli yollarından birinin spor olduğunu belirtti.

İskele Belediye Başkanı, Pazar günü gerçekleşecek şampiyonada yarışacak tüm sporculara başarılar dilerken, tüm halkı şampiyonaya davet etti.

DAHLAMEROĞLU

KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu Başkanı Ali Dahlameroğlu da yaptığı açıklamada, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na teşekkür etti. Dahlameroğlu, bu yıl ikincisi düzenlenen Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası’nı İskele’de yapma düşüncesini  Sadıkoğlu ile paylaştıklarında hiç tereddüt etmeden kabul ettiğini ve kendilerine destek olduğunu söyledi.