İskele’de market sahibi Olgun Nizam, bir kişinin saldırısına uğrayarak soyuldu. Zanlı kaçmaya çalışırken polis tarafından suçüstü yakalanarak tutuklandı.

Polis bültenine “soygun, dükkan açma, hırsızlık, kasti hasar, ciddi darp” başlığıyla giren olay bu sabaha yakın, saat 02.30’da meydana geldi.

36 yaşında ve erkek olduğu belirtilen O.Ö., Olgun Nizam’a ait Faik Ticaret adlı marketin vitrin camını kırıp hasara uğrattıktan sonra içeriye girdi. Depodaki kamera kayıt cihazını devre dışı bırakıp çaldığı sırada Olgun Nizam’ın markete geldiğini fark eden zanlı O.Ö., dışarı çıkmak isterken kendisini engelleyen Olgun Nizam’a vurup yere düşürdü ve ciddi şekilde darp edip soygun suçu işledi.

Polis zanlıyı kaçmaya çalışırken suçüstü tespit edip tutukladı.

İSKELE’DEKİ HIRSIZLIKTA GELİŞME

İskele’de Organize Sanayi Bölgesi’nde Mustafa Bayramoğlu’nun işyerinin arkasından 2 araç motoru ve 6 şanzıman çaldığı için polisin tutukladığı zanlı A.Ö.’nün (E-46) ileri sorgulamasında başka suçlar da işlediği ortaya çıktı.

29 Kasım-3 Aralık tarihlerinde işlediği suç nedeniyle tutuklanan A.Ö.’nün sorgulamasında, aynı tarihlerde Taner Sancakoğlu’na ait araziden 250 kilogram ağırlığında muhtelif hurda demir ve makine parçalarını; Sinan Yılmaz’a ait işyerinin arkasından 2 bahçe motorunu ve 4 salon araç şanzımanını çaldığı ve çaldığı malzemeleri dün bir işyerine sattığı tespit edildi. Polis çalınan malzemeleri bularak emare aldı.