Sosyal Sigortalar Dairesi, Çalışma Dairesi ve Veteriner Dairesi’nin İskele birimleri ile İskele Belediyesi’nin hizmet mekanlarının düzenlenmesini amacıyla İçişleri ve Çalışma Bakanlığı ile Tarım Doğal Kaynaklar ve Gıda Bakanlığı, İskele Belediyesi ile işbirliği protokolü imzaladı.

Protokole, İçişleri ve Çalışma Bakanı Asım Akansoy, Tarım Doğal Kaynaklar ve Gıda Bakanı Erkut Şahali ve İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu imza koydu.

İçişleri ve Çalışma Bakanlığı’ndaki İmza törenine, CTP İskele Milletvekili Biray Hamzoğulları ve İskele Kaymakamı Ahmet Cenk Musaoğulları da katıldı.

AKANSOY: “AMACIMIZ HİZMET KALİTESİNİ ARTIRMAK”

İçişleri ve Çalışma Bakanı Asım Akansoy, protokolün amacının halka verilecek hizmetlerin ve kalitenin artırılması olduğunu belirtti.

Bakanlığın İskele’ye yönelik çalışmalarının devam ettiğine vurgu yapan Akansoy, protokolün bu paralelde binaların düzenlenmesi adına hazırlandığını kaydetti.

Akansoy, amacın İskele ilçesini ilçe olmaya yakışır bir hale getirmek olduğunu ifade etti.

ŞAHALİ: “İSKELE’NİN İLÇELEŞME SÜRECİ DEVAM EDİYOR”

Tarım Doğal Kaynaklar ve Gıda Bakanı Erkut Şahali de, amaçlarının yurttaş memnuniyetini ve verilen hizmetleri yukarı taşımak olduğunu ifade etti.

Şahali, Akansoy ve  Sadıkoğlu’na işbirlikleri için teşekkür etti.

“İskele’nin ilçeleşme süreci çoktan tamamlanmalıydı ama süreç devam ediyor” diyen Şahali, bugün imzalanan protokolün buna yönelik olduğunu belirtti.

SADIKOĞLU: “İSKELE HAK ETTİĞİ NOKTAYA ULAŞAMADI”

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, 1998 yılında ilçe olan İskele’nin bir türlü hak ettiği noktaya ulaşamadığını kaydetti.

Bu protokolle Sosyal Sigorta, Çalışma Dairesi ve Veteriner Dairesi’nin daha iyi ve sağlıklı ortamda hizmet vereceğini söyleyen Sadıkoğlu, bunu sağlamak adına belediye olarak her türlü desteği verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Konuşmaların ardından protokole imzalar atıldı.