Hüseyin Çiçek

Gazimağusa Otobüs Terminali esnafı, genel anlamda işlerinin kötü durumda olduğunu belirterek, bazı günler siftah yapmadan dükkan kapadıklarından yakındı. 

Terminalde özellikle alkol satışı yapılan yerlerin kapatılarak bir ilerleme kaydedildiğini savunan esnaf, bunun güzel bir gelişme olduğunu belirterek, terminalin canlanması için daha fazla tedbirin alınması yönünde görüş bildirdi.

Ne dediler?

Nihat Ramazanoğlu: İşlerimiz çok kötü, piyasada insan yok. Özellikle pazarın yenilenmesi esnafı zora soktu, yolların kapalı olması nedeni ile insanlar bize gelemiyor. Terminal pislikten geçilmiyor, siftahsız olarak dükkan kapatıyoruz.

Zeynel Gökkaya: İşler çok kötü, terminal esnafı olarak siftah yapmadan dükkan kapatıyoruz. Vatandaş terminale uğramaz oldu. Terminal bakımsızlıktan dökülüyor. Buraya acilen bir önlem alınması lazım. Alkol satan mekanların kapatılması sevindirici bir gelişme, buna benzer önlemlerin alınarak terminalin canlandırılması en büyük temennimiz.

Hüseyin Altaş: Terminal esnafı olarak işlerimiz genel olarak zayıf, bir çok kez esnaf siftah yapmadan dükkan kapatıyor. Terminalin canlanması için gerekli önlemlerin alınması gerekiyor.

Köksal Çebi: Son yapılan müdahaleler ile beraber eskiye oranla ufak tefek olumlu gelişmeler oldu.

Alkol satan yerler kapatıldı, büfelerin önünde bulunan barakalar yıkıldı. Cuma pazarına giden en işlek yol labirent olmaktan kurtarıldı, ancak bununla beraber tabi ki iyi bir çevre düzenlenmesi yapılması beklentilerimiz arasında.

Uğur Ramazanoğlu: Başkanımız İsmail Arter’den Allah razı olsun, icraatlarından memnunuz, gerçekten terminale bir şeyler yapmaya çalışıyor. Pazarın yenileniyor olması da çok sevindirici bir gelişme, çağdaş bir pazara kavuşacağız. Millet yazın güneşin kışın ise yağmurun altında alışveriş yapmaktan kurtulacak.