Deniz ulaşımında bölgesel bir marka haline gelen Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) yaz aylarında artırdığı sefer ve rotalarına bir yenisini daha ekledi. Daha önce Bursa-Erdek-Marmara Adası ve Avşa seferleri yapan BUDO, İstanbul-Avşa arası seferlere 2 Ağustos Pazar günü başlıyor.

Deniz ulaşımına hızlı, güvenilir ve ekonomik çözümler sunan Bursa Deniz Otobüsleri, yıl içerisinde gerçekleştirdiği İstanbul-Bursa seferlerini yaz aylarında çeşitlendirmeye devam ediyor. BUDO 14 Temmuz tarihinde başlayan Bursa-Erdek-Marmara Adası ve Avşa seferlerine İstanbul-Avşa'yı da ekledi. 2 Ağustos Pazar günü İstanbul-Avşa seferleri de başlıyor. Bursa'nın ulaşım alanındaki markası Burulaş'ın kalite ve güvencesiyle her geçen gün yeniliklere bir yenisini daha eklediğini dile getiren Burulaş Genel Müdürü Levent Fidansoy, BUDO'nun gerek şehirler arası ulaşımda gerekse turizm anlamında bölgeye önemli bir katkı sağladığını söyledi.

BUDO'nun diğer Burulaş faaliyetleri gibi her geçen gün daha da güçlendiğini hatırlatan Fidansoy, "BUDO sefere başladığı ilk günden itibaren Bursa ve İstanbul arasında karayoluna önemli bir alternatif olmayı başardı. Bununla birlikte düzenlediğimiz dönemsel rotasyonlarla farklı kitlelere de ulaşmayı, BUDO ile turizm anlamında da katkı koymayı hedefledik. Bu ve bundan önceki faaliyetlerimize baktığımda hedeflerimize ulaşmış olduğumuzu görüyoruz" dedi.

14 Temmuz'da başlayan Erdek ve Marmara Adası seferlerinin gördüğü ilgiden memnun olduğunu ve Avşa seferinin aynı talebi göreceğine inandığını ifade eden Fidansoy, "14 Temmuz'da başladığımız Erdek ve Marmara Adası seferlerine tatilcilerin ilgisi büyük oldu. 2 Ağustos itibari ile İstanbul-Avşa seferinin de aynı yoğunluğu yaşayacağına inanıyorum" diye konuştu.

Karşılıklı gidiş-geliş şeklinde haftada toplam 4 seferin yapılacağı İstanbul-Avşa hattında sefer saatleri ise şöyle: Her Cuma Avşa - Kabataş : 14.15, Her Pazar Avşa - Kabataş : 17.00, Her Cuma Kabataş - Avşa : 18.30, Her Pazar Kabataş - Avşa : 21.00.