İstanbul Beyoğlu'nda yüzleri maskeli ve silahlı 3 şahıs, güpegündüz bir marketi soydu. Marketten 30 bin lira çalan şahıslar, kayıplara karıştı.

Olay, saat 09.00 sıralarında Beyoğlu Piyalepaşa Mahallesi Kaan Sokak'ta bulunan bir markette meydana geldi. İddiaya göre, 17-25 yaşları arasında yüzleri maskeli ve ellerinde silah olan 3 şahıs, sokak üzerinde bulunan markete girdi. Markete giren şahıslar, ellerindeki silahları market çalışanlarına doğrultarak kasadaki 30 bin lirayı çaldı. Soygun sonrası şahıslar kaçarak olay yerinden uzaklaşırken, market çalışanları yaşanan soygunu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine "akrep" diye tabir edilen zırhlı araçlarla olay yerine gelen ekipler, markette inceleme yaptı. Marketin içerisinde ve dışında parmak izi incelemesi yapan ekipler, çevrede de güvenlik önlemi aldı. Öte yandan market çalışanlarının olayın şokunu atlamadığı görülürken, polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Olayı duyan bir vatandaş, "Sabah saatlerinde yüzleri maskeli soyguncular gelerek marketi soymuşlar. Ölen veya yaralanan olmadı. Ne kadar çaldıklarını bilmiyorum" dedi.