Ataşehir'de lüks bir rezidansa düzenlenen operasyonda yaklaşık 2 kilo uyuşturucu ele geçirdi. Operasyonda biri İran uyruklu 3 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı Narko-Tim polisi, İstanbul'un çeşitli semtlerinde, öğrencilerin yoğun olarak bulunduğu kafe ve kıraathanelerde uyuşturucu madde satıldığı yönünde gelen ihbar üzerine harekete geçti.

Yapılan çalışmaların ardından Narko Tim polisi "torbacı" olarak tabir edilen şahıslara yönelik iki gün önce Ataşehir'de lüks bir rezidansa operasyon düzenlendi. Operasyonda bin 760 gram mariuana uyuşturucu maddesi, 152 gram metamfetamin, 4 gram afyon sakızı ve 1 hassas terazi ele geçirildi. Öte yandan, lüks rezidansta yapılan aramalarda uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 10 bin TL paraya da el konuldu.

Operasyonda aralarında İran uyruklu E.M. isimli bir şüphelinin de bulunduğu S.G. ve M.P.Y. isimli 3 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheliler, Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İstanbul’da lüks rezidansa uyuşturucu operasyonu