İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde İstanbul'un çeşitli yerlerine eş zamanlı operasyon yaptı. Operasyona özel harekat polisleri de destek verdi. Operasyon sırasında 1 polis memuru da yaralandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde İstanbul'un çeşitli yerlerine eş zamanlı operasyon yaptı. Sabah saat 04.00 sıralarında Okmeydanı'nda önceden belirlenen bir gecekonduya özel harekat polisleriyle girmek isterken 1 el silah sesi duyuldu. Kısa süreli yaşanan paniğin ardından bir polis memurunun bacağından yaralandığı görüldü. Yaralı polis memuru meslektaşları tarafından Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis memurunun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

ŞÜPHELİLER SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ

Gerçekleştirilen terör operasyonunda gözaltına alınan şüpheli şahıslar sağlık kontrolünden geçirildi.

Sabah saatlerinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından birçok adrese eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan şahıslar Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Sağlık kontrolü işlemlerinin ardından şahıslar Fatih Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.