Daire fiyatına villa sloganıyla yola çıkan; konumu, mimarisi ve proje özellikleriyle göz dolduran Milos Park Homes’tan yeni anlaşma haberleri geliyor. 

Kıbrıs inşaat dünyasının en yeni ve ön özel projelerinden Milos Park Homes için üçlü protokoller imzalandı. Proje sahibi Kıbrıs Developments, taşeron firma Eurocoast Construction ve projeye ürünleriyle katkı sağlayacak alt taşeronlar bir aradaydı.

Projeden konut sahibi olanlar ve olmak isteyenler için önemli bir adımdı bu. Çünkü Milos Park Homes’ta kullanılacak ürünlerin marka ve modelleri de netleşti. Kıbrıs Developments Satış ve Pazarlama Direktörü Harper Özbirim, çalışacakları firma ve markalar için “kalite” vurgusu yaptı. 

Özbirim; “Kıbrıs Developments olarak hedefimiz, piyasadaki toplu konut kavramını çok farklı bir boyuta taşımak. İnsanlardaki genel algı olan ‘toplu konut evleri düşük kaliteli olur’ algısını değiştirmeyi hedeflemekle birlikte, yaptığımız yenilikçi yaklaşımlar ve yatırımlarla piyasanın kalitesini artırmayı amaçlıyoruz. Bu amaca ulaşmak için projelerimizdeki teslim kalitesinin de çok önemli bir rol oynadığının farkındayız. Projedeki konutlarımızın her birinin malzemelerini seçerken ve üretim detaylarını planlarken kendi yaşayacağımız evi tasarlarmışçasına kararlar veriyoruz ve özenli bir şekilde tüm detayları değerlendiriyoruz. Proje lansmanında direktörümüz Çağatay Özbirim’in de belirttiği gibi projelerimizde yüksek kalite bizim için artık bir standarttır, bizim en büyük hedefimiz fark yaratan ve ülkemize değer yaratan projeler geliştirmek ve hayata geçirmektir” dedi..

Milos Park Homes mutfaklarında Ciddi Mutfak imzası 

Her detayıyla emlak sektörünün çıtasını yükselten Milos Park Homes’un mutfakları, Ciddi Mutfak’a emanet. 

Seçilen ürünlere gelince.. Genel ahşap malzemelerinde mutfak dolaplarında Kıbrıs’ta sayılı projede kullanılmış Soft Touch malzemesi, corian tezgahlar, Franke marka eviyeler, Blum marka dolap/çekmece aksamları kullanılacak. Üst segment evlerde ise tüm ahşap ürünleri lake veya ahşap kaplama olarak sunuluyor. Giriş kapıları da yine Ciddi Mutfak tarafından tedarik edilen Sur Marka Çelik kapı olacak.

Şirket Direktörü Amber Ciddi Arabacı protokolü imzaladı, proje için düşüncelerini paylaştı.

“Öncelikle onlarla çalışırken ticari hedefi bir yana bırakarak kendiliğinizden bu ülkenin insanı olduğunuzu, bu toprakları sevdiğinizi ve herşeye rağmen aslında sevmeniz gerektiğini hissettiren doğru bir düşüncede bulursunuz kendinizi...

Bu güzellikleri sunan güzel insanlardan oluşan Kıbrıs Development’s,’in içinde barındırdığı yapı, hepimiz tarafından gurur duyulmalı. Öncelikle kimsenin hak sınırını asla bir adım öteye geçmeyen bu güzel aileyi oluşturan küçükten büyüğe herkese ve her bir bireye kendim ve benimle ortak düşünen herkes adına teşekkür ederim, ederiz....

Bir site için yaşam alanı olarak bir takım olanakları insan bulabilecek diye hayal eder hep.  Ama ya hayal edip de sınırlardan ötede kalan düşler için ?

İşte bu sınırları kaldıran imkanlar ve çok derin detayların yoğrulduğu çalışmalardan sonra oluşturulan bir projeden bahsediyoruz....

Miloos, aslında evvela teorisini kitaba yazıldıktan sonra uygulamaya geçen bir proje.
Hayal edip de keşke olsaydı dediğimiz keyiflerin de barındırılmasından, aslında söylemesi kolay ancak yapmasının zor olduğu hizmet ve beklentilerin önümüze sunulmasından bahsediyoruz... 

Burada sadece bir bir konut satın almıyorsunuz, sizi ait hissettiren sıcak bir muhit, gerçek kalitenin ve de gerçek konforun aslında ‘’standart’’ olduğu, bitmek bilmeyen bir satış sonrası hizmet özentisi ve huzur bulacağınız geniş bir yaşantı satın almış oluyorsunuz. Sonunda cümleleriniziden ‘hakikaten’ler eksilmeyecek bir hikayeye imza atıyorsunuz...

Başta biz çözüm ortaklarını heyecanla çalışmaya iten, sektörünü hırslandıran, kullanıcıların beklenti düzeyini çok yukarılara doğru taşıyan, ibreyi batıya doğru çeviren ve artık bizde ülkemizle ilerliyoruz dedirten bir projenin bir parçası olmaktan son derece onurluyuz. 

Kendimize bir çok değerler  katmaya hazırlandığımız bu projeden ev sahibi olma şansına sahip olan ve olacak olan herkesi de şimdiden kutlarım.

Sektörde evrilmeye yol açacak bir proje olduğunu rahatlıkla söyleyebilirm.

Başarılarınız daim olsun...”

Seramik ve Vitrifiye Ürünleri Mepaş’tan

Bir diğer anlaşma da Mepaş ile.. Dünyaca ünlü markaları KKTC’ye getiren Mepaş, Milos Park Homes’ta da farkını gösterecek. Mepaş Direktörleri Mehmet Hafızoğlu  ve Ayşe Çayönlü imzaları attı.

Her ayrıntısıyla standartları üst düzeye çeken Milos Park Homes, burada da yatırımcısına en iyileri sunmayı hedefliyor. 

Seramik ve fayanslarda – kalebodur ve ithal markalar Porcelanosa, Campani, Saloni ve Vives seçildi.

Vitrifiye ürünlerinde ise dolaplı lavabo üniteleri, Güral, Kaledesign, Noken, Grohe marka ürünler olacak. Tüm duşlarda krom kabinler de standart olarak geliyor.

Alüminyum doğramalar Denizalp’ten

Alüminyum doğramalar ise Öztürk & Özel Denizalp Alüminyum tarafından yapılacak. Protokole şirket direktörleri Öztürk Denizalp ve Özel Denizalp imza attı. 

Çift cam alüminyum doğramalar ısı verimliliği sağlayacak ve Cosmos marka aksamların kullanıldığı sistemler 10 yıl garantili olarak geliyor. 

hyo_3198.jpg

hyo_3201.jpg

hyo_3206.jpg