Girne'de bulunan "Monexchange Döviz Bürosu" önceki gün soyuldu.Yaklaşık 200 bin TL'yi alıp kayıplara karışan soyguncu polisin geniş çaplı operasyonu sonucunda yakayı ele verdi. Soygunun gerçekleştiği o anın fotoğraflarına ise Kıbrıs Genç Tv Haber Merkezi ulaştı. İşte soygunun gerçekleştiği o anın görüntüleri.

Ülkenin tanınmış iş adamlarından Mehmet Hastan, her sabah olduğu gibi önceki gün yine elindeki para torbasını Girne Karakum’da bulunan Monexchange Döviz Bürosu'na getiriyordu.

Döviz bürosunun içerisine giren Mehmet Hastan arkasından hızla içeriye koşan ve elinde biberli sıvı karışımı olan saldırgan, Hastan’ın yüzüne biberli sıvı karışımını atarak yaklaşık 200 bin TL'yi alıp sırra kadem bastı.

Olay sırasında yaralanan Mehmet Hastan hastanede tedavi altına alındı.

Güvenlik kameralarına an ve an yansıyan soygunun görüntülerine ulaşan Polis, yaptığı geniş çaplı araştırmayla saldırganı yakaladı.

Polis Bülteni'nden gelen açıklama şöyle: “Olayın meydana gelmesi üzerine yürütülen geniş çaplı aramalar neticesinde, çalınan paralar (168.850 TL, 18,500 Euro, 5,593 ABD Doları ve 6,135 Stg) 26.09.2014 tarihinde, olay yerinin yaklaşık 100 metre arkasında bulunan Bormat Bekir Bora Apartmanının damında poşet içerisinde bulunarak emare olarak alınmıştır. Meselede şüpheli olarak görülen B.B. (E-50) tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.”

İşte soygunun gerçekleştiği o anın görüntüleri;

Kaynak: Kıbrıs Genç TV