İnsan Kaynakları Yönetim Derneği’nin (İKYD) “1’inci İşveren ve İnsan Kaynakları Profesyonelleri Buluşması” etkinliği, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Kuzey Kıbrıs Turkcell ve Kaner sponsorluğunda yarın yapılacak.

İKYD’den yapılan açıklamaya göre, KKTC’deki işveren ile yöneticilere insan yönetimi alanında dünya genelindeki gelişmeleri örnekleriyle anlatacak etkinlik, 15:00- 17:30 saatleri arasında Golden Tulip Otel’de gerçekleşecek.

İnsan yönetiminin kalitesini artırmanın öneminin anlatılacağı etkinlikte, İKYD’nin vizyon ve misyonunun da katılımcılarla paylaşılacağı kaydedildi.

“1’inci İşveren ve İnsan Kaynakları Profesyonelleri Buluşması”nın işverenler, insan kaynakları uzmanları, danışmanlar ve akademisyenlerin yanı sıra kamu ve özel sektör çalışanlarına da açık olacağı belirtildi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar’ın da katılarak açılış konuşması yapacağı belirtilen etkinlikte, Kuzey Kıbrıs Turkcell İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı ve İKYD Başkanı Zühre Aydan Ayaz; “İnsan Yönetiminin Şirket Başarısına Etkisi ve KKTC İnsan Kaynakları Yönetim Derneği” başlıklı bir sunum yapacak.

Etkinlik, Kaner  Grup Destek Birimleri Koordinatörü, İKYD Başkan Yardımcısı Ayşe Sevinç Gürünlü’nün “İnsan Yönetimi Deyince” başlıklı sunumu ile tamamlanacak.