Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, bugün beraberindeki heyetle önce İnönü Sağlık Merkezi, daha sonra da Akdoğan Sağlık Merkezi’ni ziyaret eden Bakan İzbul, bu merkezlerde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Sağlık Bakanı Salih izbul’a, Akdoğan Belediye Başkanı Ahmet Latif, İnönü Belediye Başkanı Ali Öncü, Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip, Vadili Belediye Başkanı Mehmet Adahan ve Paşaköy Belediye Başkanı Habil Tülücü’nün yanı sıra Bakanlık Müsteşarı Ömer Gür, Temel Sağlık Hizmetleri Dairesi Müdürü Emine Güllüelli ile Özel Kalem Müdürü Süleyman Mert eşlik etti.

Akdoğan Sağlık Merkezi’nde açıklamalarda bulunan Bakan İzbul, bu merkezin, bütün bölgeye hizmet veren büyük ve önemli bir merkez olduğunu belirterek, burada ciddi bir sağlık hizmeti verildiğine işaret etti.

AKDOĞAN SAĞLIK MERKEZİ YENİLENDİ…

Belediye ile işbirliğinde Akdoğan Sağlık Merkezi’ni yenileme çalışmasına giriştiklerini kaydeden İzbul, bu çalışmayı yerinde görmek amacıyla ziyaret gerçekleştirdiklerini belirtti.

LATİF

Akdoğan Belediye Başkanı Ahmet Latif de, Akdoğan Sağlık Merkezi ve diğer alanlardaki faaliyetlerine dikkati çekti.

Latif, daha yaşanılabilir, daha çağdaş, daha hijyen sağlık ocağı yaratmak için bakanlıkla işbirliğinde bir çalışma başlattıklarını anlattı.

ADAHAN

Vadili Belediye Başkanı Mehmet Adahan da, yerinde ve yerelde hizmet noktasında bir takım projeleri olduğunu ifade etti.

Adahan, devlet belediye ortaklığında neler yapılabileceği yönünde Bakan İzbul ile görüşeceklerini kaydetti.

 TÜLÜCÜ

Paşaköy Belediye Başkanı Habil Tülücü ise, Paşaköy Sağlık Ocağı’nda bazı eksikliklerin bulunduğunu ve bunu Bakan İzbul’a aktaracaklarını söyledi.

 Ortak ne gibi hizmetlerin verilebileceği yönünde görüş alış verişinde bulunacaklarını da belirten Tülücü, amaçlarının yaşlılara yerinde hizmeti götürmek olduğunu kaydetti.